Wednesday, May 5, 2010

Nak gi dinner pakai apa ni??


Sabtu ni ader dinner
Aduihhhh ......asalkan dinner jer, mula lah pk nak pakai baju apa...
Mulalah pk nak beli baju baru...
Mulalah fikir kalau aku terlebih vouge cam mana??
Hahahaha...terlebih perasan noooo....

Jom tgk apa wishlist ibu damia kali ni...


Disebabkan dinner kali ni majlis formal..so kena pk pakai baju yg sopan ler..
Ingat kan nak pakai kebaya pendek cam atas ni...


Pastu nak match ngan tudung ni...
Tapi sesuai ke kalau pakai tudung cam ni ngan kebaya...
Cam tak sesuai jer..
Lagipun tak semua tudung cam ni sesuai dgn muka ibu ni...


Tapi hakikatnya ibu lebih suka pakai shawl..
Senang...tapi tak semua selendang senang pakai...
Kalau yg licin tu cam mana???
Jenuh ler asyik nak betulkan jer...nak makan pun tak selesa..



Owhhh...nak lah jugak ber make-up2 kan..
Kalau muka pucat nanti org takut lak masa kat dinner tu...
Persoalannya??? Setebal manakah make up yg diperlukan???
Dan perlukah saya memakai bulu mata palsu itu...
Bila lagi kan??
Kasut yg cam mana saya nak pakai ni?
High heel ke?? Memang sesuai lah kalau high heel kan....masuk ngan kebaya tu..
Tapi ibu memang semula jadi tinggi...so nanti kalau ibu pakai high heel ni, akan nampak lagi tinggi ler drp ayah damia..huhuhu



Nama pun dinner..kenalah bawak beg dinNer kan..
Takkan nak angkut handbag dan bag office lak..
Rasanya hitam kot sesuai ngan semua baju...



Bila saya dah cukup lengkap wishlist saya...
Adakah saya akan kelihatan seperti ini...
Hahahaha perasan...jangan mimpilah...tapi sapa tahu kan..
Wishlist pakai kebaya...naper lak tiba2 keluar wardina pakai bau cam ni..
Hentamlah labu...


Nampak gayanya kena pi cari buku ni ...
Baru leh bergaya style muslimah kan...ekekekek
ANY IDEA???? sila2 bagi pendapat yer...



p/s: Untuk Dinner ni, ayah damia beli meja barisan tengah yer...tak kose nak beli meja VVIP beribu2 RM....
Biarlah tak dapat snap2 gambar artis secara dekat pun...

p/s: Bukan sabtu ni mother's day ke??

p/s: Semalam dapat call from ENFA....nak confirmkan nama dan tarikh lahir utk aleesya + ayyunie....katanya nak masuk PAPER gambar photoshoot ENFA tu...pas tu call lagi nak confirmkan yg mana satu aleesya + yg mana satu ayyunie...coz org ENFA ingat dua2 tu kembar....EKEKEKEKEKEK...alhamdulillah rezeki anak2 lagi..




Post a Comment