Monday, May 10, 2010

Make Mother's day Memorable with ENFAGROW A+.....Sukanya dapat masuk Newspaper...


Semalam...1 day tak on HP...
Coz tak der bateri...
Dah ingat nak charge, tapi ader jer halangan nak charge..

Ptg semalam dalam kul 5 lebih...
On HP...tgk2 Gulpppp....
Dapat sms ni...




Mead Johnson: Happy Mom's Day from Enfagrow A+.. Ur photo has been selected & Featured in Berita Harian Today (9 may)...congrats..




Dengan sepantas kilat ibu suruh ayah damia pi cari berita harian (actally berita minggu) ni..
Ingat ke dah habis coz ye lah petang2 buta baru sibuk nak pi cari Newspaper tu kan..
Alhamdulillah...Rezeki kami dapat gak kami tatap wajah aleesya + ayyunie dalam Newspaper tu..

Ni keratan yg telah discan...



I'm so proud to celebrate Mother's Day with other mothers around the Malaysia...



Nampak tak yg mana satu weols..
Actually ibu expect yg gambar yg akan dipublishkan ni kecik lagi drp yg ni dan tak bewarna...
Tapi nyata ramalan ibu tidak benar...

Alhamdulillah...Rezeki aleesya + ayyunie lagi...

Post a Comment