Wednesday, May 19, 2010

Port luck party ....


Ok...lepas sesi steamboat party tu
Continue lagi ngan potluck party lak..
Ini utk students sesi malam...
Majlis bermula jam 8 malam...

Nama pun potluck kan...
So semestinya lah makanan dibawa oleh para tetamu..
Antara makanan2 yg dibawa..


Kek pandan..
Comeyy lote jer kek ni...



Ntah apa nama kek ni...
Tapi sedap...
Yg ni kategori medium size..



Yg ni kek paling besar...
Semua kek tertera "selamat hari guru"
Dah nama pun nak celebrate teacher's day kan..



Huhuhu..kek ni tak sempat rasa pun..


Konsep satu malaysia..
Ader tosei, ader itali (ntah yer ntah tidak ejaan ni)



Yg ni memang budak paling suka..



Tahun ni buat pertama kalinya dapat makan rambutan..
Rasanya sekarang pun musim rambutan kan..



Antara hidangan2....
Banyak lagi hidangan yg lain..
Tapi masa ni tak sempat prepare lagi..
So bila ibu dah start tolong prepared makanan..
DSLR ni pun tak sempat nak terusik..

Majlis dimulakan dengan kata2 aluan drp pengetua..
Kemudian ader sesi makan2...
Pastu ader sesi main2 game...

Last sekali barulah ader penyampaian hadiah utk guru feveret diaorg...



Cam biasalah..guru feveret diaorg ayah damia lah kan..
Berebut semua nak bagi hadiah walaupun garangnya boleh tahan...haha..



Owh...ibu pun tak terkecuali...
Sesi mengutip hadiah pun sgt lumayan utk sesi malam tu.
Tak cukup tangan dibuatnya...
Guru2 lain pun dapat hadiah gak...
Tapi kan kenapa lak tiba2 terasa cam besar jer baju ni...ke memang besar...ekekekekk



Dan semestinya sesi bergambar beramai2 wajib aderlah kan...


Terima kasih banyak2 kepada semua pelajar2 ibu yg sudi memberi hadiah kepada guru2 PUSAT BAHASA PELANGI...kalau tak bagi hadiah pun tak pe..yg penting pelajaran korang tu kena ader improvement tau...
Selamat menduduki peperiksaan pada minggu hadapan...Good luck to all of you..


p/s: Ader lagi sambutan HARI GURU jumaat ni...kali ni kat cawangan taman teratai pulak....huhuhu..penat memang penat....tapi yg penting semua puas hati dan gembira...

Post a Comment