Tuesday, May 18, 2010

Akhirnya, ku beli satu lagi DSLR


Oh tidak......
Pabila dah ketagih snaps2..
Dan berebut utk snaps2..
Maka DSLR yg satu terpaksa digandakan

Biar betul....beli DSLR lagi...
Betul....Ini kisah benar..
Demi utk kepentingan bersama..
Maka DSLR yg baru terpaksa dibelikan...


Inilah rupa DSLR tu...
Tapi kali ni bukan CANON yg menjadi pilihan..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Tapi yg "tak der brand" menjadi pilihan hati..
Sesuailah dgn org yg nak gunakannya tu...


Tgklah gaya bakal photographer pro ni...
Fuhhh....mengancam habis...


Woww....ader style lah..


Kalau diasah sikit lagi bakat dia ni, pasti tak lama lagi ibu akan masukkan kelas fotografi..


Hah ni lah rupa Aleesya dgn DSLR barunya..
wakakakakakakak..
Jangan benggang yer korang...
Tapi betul lah kan Aleesya beli DSLR baru..

Ni lah kalau gara2 pabila anak2 pun dah pandai minta nak amik gambar..
Selama ni dia amik gambar dgn kamera compact mainan yg MC'D tu jer..
Tapi sejak2 nampak Aleesya pun minat dgn DSLR ibu tu..
Maka sabtu lepas pi lah beli DSLR TU...

Bukan setakat DSLR jer tau..
Blackberry pun baru...
Hahahahahaha..


Yg ni pulak utk Ayyunie...
Tak tahan weiiii...asyik berebut jer bila ibu + ayah 3G Aleesya..
Aleesya tu bukannya nak share2...last2 Ayyunie yg jadi mangsa..
Tapikan yg hairan tu Ayyunie tau lah ni HP mainan...
Tetap tak nak yg ni..
Nak jugak yg original...
Agaknya dia tau kot coz tak nampak pun muka ibu + ayah dalam blackberry dia..
Budak2/ Baby2 zaman sekarang...
Memang demand tul....


p/s 1: Maka hari ni bermulalah blogwalking ke rumah2 korang...semalam sempat terjah 2-3 rumah jer...korang tunggu yer..slow2..

p/s 2: Maaf tak sempat nak replay komen...insyaallah, hari ni akan cuba sedaya upaya utk replay komen korang yg best2 tu..





Post a Comment