Friday, May 7, 2010

Alahai....


Alahai....
Pagi ni tak sempat buat apa2 N3 lak
(erkkk ni bukan entry ke?)
Kalau tak malam2 memang dah siap2 buat entry then sshedule kan pagi2...
Tapi semalam balik dinner dah kat kul 11.30 malam...
Pastu Aleesya + Ayyunie lak bangun...haruslah layan diaorg dulu...
Then tak sedar leh tertido kul berapa...

Pagi ni lak nak keluar dulu...
Mood shopping menyopping lagi...
Nak cari baju dinner ayah damia..
Dan juga beg dinner ibu...
Alahai...Aleesya pun nak ikut ni..
Dah siap mandi bagai pun ni..
Ibu yg tak mandi lagi...
Ayyunie still zzzzz lagi...
Ok lah...chow chin chow dulu...
Nanti balik shopping, kita cerita2 lagi...

Bye..bye...


Gambar penghias pagi ni

Date: Febbuary 2010
Venue: Cherating

Pakwe ni yg asyik membontoti Aleesya masa kat cherating hari tu...
Mana ader Aleesya, kat situ lah ader pakwe ni...






Post a Comment