Friday, May 28, 2010

Tak habis2 lagi party HARI GURU....

Ni citer jumaat lepas...
Still dalam mood HARI GURU lagi...
B4 ni dah pernah sambut kat sini dan kat sini..
Kali ni sambut kat Pusat bahasa Pelangi yg cawangannya pulak..

Cam biasa....kita tgk jer lah pics yg ader ni..


Kek mesti ader lah kan..
Sgt2 moist chocolate cake ni..
Tapi percaya tak?? Tak habis pun makan..
Coz kekenyangan makan makanan yg lain...


Thanks to teacher Nazuha dan teacher Siti coz sponsor mee yg sedap ni..
Next time leh sponzor lagi...


Disebabkan style pot luck...
Maka terdapatlah pelbagai makanan yg dibawa oleh para pelajar..
Macam2 adaaaaa....


Jambu tu paling cepat habis..
Ntah kenapa jambu tu manis dan rangup sesangat...
Yang rojak petis tu pun leh tahan lakunya tu...
Fuhhhh...kuah rojak tu...
Memang marvelous..


Serbaneka kuih muih ada ni hah..
Makan jangan tak makan...


Students pun tak segan2 nak posing...
Sapa yg ajar ni?????
Owhhh...bukan saya yer...


Disebabkan jamuan ni hari jumaat...
Maka tema malam tu ialah baju tradisional...
Haruslah kebanyakan boys memakai baju melayu kan...
Bukannya senang tau nak tgk diaorg ni pakai serba lengkap cam ni...
Kecuali time raya jer lah...


Gambar ramai2 pun wajib lah aderkan...
Mesti korang dah tertukar mana cikgu mana murid kan....


Tenaga pengajar berposing...
Fuhhh...mantoppp posing tu..
Arahan sapa tu???
Lu pk lah sendiri...ekekekekek
Eh eh Aleesya pun ader lah...



Banyak sgt foto masa pembahagian hadiah ni...
Compile kan sekaligus jer lah senang...


Kakak vouge n budak comeyy...
Amboi...masamnya Aleesya...



Ni pulak sesi main kotak beracun...
Kalau tak silap, the boy kena nyanyi dan dance lagu Nobody...
Memang sporting habis...


Yg ni lak kena denda joget rap...
Tu yg style cam tu tuh...


Hiks...bos kecik dtg melawat tapak...
Padahal memang dah tau malam tu ader makan2...
Tu yg nak ikut tu...
Tapi kan Aleesya ni....kalau ader jamuan atau party2...
Mesti dia cakap
"Happy birthday friends yer ibu"
Ekekekekkeke...ingat happy birthday jer lah...


Sesi cikgu cikgi main rebut kerusi..
Masa ni dah 2 org cikgu kena keluar...
Bersungguh2 tau ibu main...kengkonon nak menang...


Wakakakakakka....bukan main lagi teacher siti ketawa..
Coz dapat menolak punggung ku yg montok itu..
Lalu menyebabkan daku terjatuh di situ...
Wakakakakka..sila ketawa lagi...
Tapi memang dah agak pun yg tak akan menang...
Coz ibu ni kan sopan santun dan lemah lembut...


Antara hadiah yg paling suka...
Bukan yg lain tak suka...tapi yg ni lain sikit....
Coz kebanyakannya bagi benda...
Ader lagi hadiah yg paling special ibu dapat iatu buah mempelam...
Fuhhh memang lazat buah mempelam tu...
Fresh from the tree...

Post a Comment