Thursday, May 27, 2010

Benggong + terkejut + cacamarba + enjoy + teruja

Huaaaaa..............
Huaaaaaaaaaaaaaaa
Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sgt sedih ari ni tau...
Sebab Streamyx wat Benggongggggggggggg
Yo yo or jer tulis:
Connection: Connected
Strenghten: Excellent..
Tapi padahal satu hari tak leh on9..
Huhuhuhu...asyik suruh reload jer...nyampah tau..
Streamyx benggong...tu yg ari ni tak der entry tu

Bukan setakat streamyx jer benggong..
Maxis pun benggong...
Tak leh call out...
Sms pun tak masuk.....
Ni apa kes lak tiba2 Maxis jadi cam ni..
Selalu ok jer....
Maxis pun benggong ari ni..

Yg terkejutnya pulak..
Disaat2 nak masak lunch tghari tadi...
Tiba2 ayah damia melaung dari atas panggil:
"Sayang....syarmy ngan eliza nak mari rumah"

Huaaaa...kenapa begitu terkejut korang nak dtg..huhuhuhu
Padahal sebenarnya semalam lagi eliza dah sms cakap nak dtg..
Dalam FB pun ader status dia tulis nak dtg rumah ...
Ni gara2 MAXIS dan STREAMYX yg benggonggggggggggg tu lah....huhuhu..terus tak dapat apa2 info pasal eliza nak dtg tu..

Yg cacamarba lak...
Maka cepat2 lah amik apa aje lauk yg ader dalam peti ais tu..
Nak ajak makan kat luar tak sedap hati lak...coz tetamu dtg dari jauh...
So masak jer lah apa yg ader...
Alhamdulillah..sempat masak sup tulang, telur bungkus, ayam paprik ngan sambal mangga...
Itu jer lah sempat eliza oiiii...
(Tak sia2 eliza dtg lambat tau...siap belajar buat telur bungkus lagi....gaya ekstremmm..nanti eliza balik rumah cuba buat tau...ekekekekeke)



Walaupun cacamarba, tapi kami tetap enjoy..
Suk tgk keletah eiymann dan riri yg aktif tu...
Aleesya + Ayyunie biasalah...kalau ader org diaorg ni control sikit...
Tapi memang enjoy sgt2..coz dapat spent masa dan chating2 ngan eliza serta family...

Yg TERUJA nya pulak...
Yeayyyy...esok weols akan berBBQ dan main air kat Water theme park Lotus Desaru...
Ayah damia memang awal2 dah buat reservation kat Lotus Desaru tu..
Coz esok kan public holiday...
Tapi kalau eliza n family tak der bilik esok...tak per sumbat jer dalam bilik kitaorg tu...ekekekeke..
Tapi kena tido tingkat bawah lah yer....



Ni bersiaran dari office....
Eliza balik jer..terus berdezup dtg ofiice..
Nasib baik ok..
Kalau tak...memang ibu naik Benggonggggggg ler ari ni..


So esok sapa ader kelapangan...
Jom ramai2 pi Lotus Desaru Berjimba2.....
Kami akan start konvoy bermula di bandar JB.....

p/s: Entry tak der gambar ni....gambar nanti2lah upload..

p/s: Huhhhh...habis tertunggak entry2 ku yg dalam draft ni...hampehhh tul...


p/s: Maka bermulalah ekspedisi melawat blog korang pas ni...huhuhu ....


Post a Comment