Thursday, May 6, 2010

Peneka paling tepat......


Terima kasih kepada semua rakan2/ blogger2 yg cuba teka hadiah tu...

Heheheheh banyak tul korang spot jawapan yer...

Ader yg kata:
1. Mesin basuh (dah ader lah...2 lagi tu)

2. TV plasma/ TV (heheheh...yg ni lagi lah dah ader...3 buah lagi kat rumah ni)

3. Oven (hahahah..mentang2 lah suka buat kek...tapi dah ader lah..)

4. Mesin jahit (yg ni memang tak der lagi, tapi tak mungkin kot beli...tak der kemahiran)

5. Alat exercise (yg ader 1 kat rumah ni pun tak terguna...takkan nak beli lagi satu)

6. Sauna (perghhh...kalau ibu bukan saloon, insyaallah akan beli)

7. Akuarium (ekekekekek...paling benci pelihara ikan..coz malas nak basuh aquarium)

8. Alat muzik piano/ organ (hahahaha..ader siap cakap pengaruh iklan ENFA ni...tunggu Aleesya + Ayyunie masuk kelas muzik leh ler beli)

9. Dishwasher ( ermmm..tak der lagi tu,. tapi confius bersih ke guna dishwasher tu nanti)

10. Dan pelbagai lagi lah jawapan kreatif yg diberi cam comforter, penapis air, dan yg paling tak tahan tu siap cakap baby coat pun ader......ekekekek..baby coat yg kat rumah ni pun nak let go kan..

Ok lah...tanpa perlu bebel panjang...jom kita tgk sapa peneka tepat itu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapikan nana, penyertaan awak terbatal coz awak bagi 2 jawapan dalam satu komen..
Jadi sapakah peneka yg paling tepat dan pantas yer???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yer awak peneka paling tepat..
Tahniah yer..
Nanti bagi no phone awak dalam ruangan komen ni..
ASAP akan saya masukkan nilai top up tu ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi apakah hadiah sempena MOTHER'S DAY tahun ni????
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Eh.eh...apa dia yer???Suspens...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Owhhh...mesin pengering baju rupanya....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Lebih kurang cam ni lah bentuk dia...
Still tak buka2 lagi sampai sekarang...
Coz tak tahu nak letak mana??
Alahai...beli dulu baru pk nak letak mana yer..
Ni ader lah seminggu dok jadi perhiasan kat living hall tu...




Psstttt...ayah damia cakap hadiah ni bukan utk ibu, coz ibu bukannya basuh baju pun..ekekeke..
Yang sebenarnya hadiah utk bibik ni...coz dah boleh ringankan keje dia pi jemur baju kat luar tu..
Arghhhh...ku tak kira...bibik!!!!!! please don't touch...


Lagi satu sebenarnya benda ni tak der lah necessary sgt..tapi sajer gataiiii mulut cakap nak beli kat ayah damia...kan dia dah beli tul....ingat lagi masa foreigner students ibu ckp 
" why should you buy this dryer...you have a maid what"
hahahah...tapi ader kepentingan gak kan kalau time hujan..


p/s: ader tak mashine yg kita masukkan baju kita, keluar2 jer terus dah siap iron...kalau ader sila bagitau yer...

Post a Comment