Wednesday, May 5, 2010

Jom teka hadiah apa yg saya dapat...


Baru balik shopping menyopping....
Sgt2 seronok hari ni shopping menyopping kerana shoping dilakukan pada weekday...
Owhhh sepatutnya pagi tadi saya ader kelas foreigners, tapi cancel coz diaorg ader hal..
So apa lagi....bukan senang ibu nak cuti pada waktu pagi ni....
Di kesempatan ni lah ajak ayah damia uruskan segala kerja2 tertunggak + shopping menyopping...

Baru semalam ibu luahkan perasaan hati ibu kat ayah damia nak beli " benda ni"
Coz ibu dipengaruhi oleh students ibu (foreigner) yg juga baru beli "benda ni"...
Tak sangka lak ayah damia mengofferkan dirinya utk hadiahkan "benda ni" sempena 
MOTHER'S DAY tahun ni.

Jadi, soalan untuk JOM TEKA ini ialah
"Apakah hadiah yg ibu dapat daripada ayah damia?"

Setiap orang hanya boleh bagi satu jawapan saja utk satu komen.....
Tapi boleh teka banyak2 kali....
Jawapan yg paling tepat atau hampir tepat akan dapat 
TOP UP RM10...
Alah soalan senang, so cara nak dapat hadiah pun senanglah kan...
Tak der syarat bagai pun....yg penting cuba2 teka...

Jadi klunya ialah:
-
-
-
-
-
Taraaaaa.....
-
-
-
-
-


Owhhh apa bendakah yg besar gedabak ini???



Mulut ada senyum...maksudnya hati ada gembira lorrrr...
Lalalalalalalalalalalalalalala


SELAMAT MENEKA DAN MENCUBA

p/s: Hari ni pi shopping tudung ngan baju.....confius ngan brand tudung yg ader sekarang....cam2 nama ader....Hawa lah, Anis lah,Fareeda lah dan macam2 lagi lah .....banyak sgt sampai dah tak ingat ni...



Post a Comment