Tuesday, May 11, 2010

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN


Actually ibu telah ditag oleh seseorang utk join contest ni...
Serius, masa dia tinggalkan pesanan kat shout box...
Tu lah first time ibu terjah blognya..
Memang tak kenal pun sebelum ni..
Apa2 pun tima kasih kepada tuan empunya blog ni..

Ok lah...jom kita tgk contest ni pasal apa..



Owhhh..rupa2nya contest senyuman paling menawan...
Alamak...menawan ke senyuman ibu ni..


Tak pe lah...kita cuba2 nasib dulu yer..
Gambar yg dipertaruhkan tak lain tak bukan...




So??? How do I look?
Ni gambar yg the latest..malas nak cari gambar2 lain...
 Kalau  nak tahu syarat2nya KLIK sini ..

Dan antara syarat2 yg lain ialah...
Kena tag kan 4 org..sapa yer harus jadi mangsa ni......
Ok2 dah ader idea...ibu pilih top 4 yg selalu komen kat blog ibu ni..

1. Mama tisya
2. Nana
3. Alyyani
4. Suziey...

hah buat jangan tak buat yer..



Dan lagi satu explain KENAPA suka senyum..

Ibu memang suka senyum...senyuman menampakkan kita lebih manis...kadang2 kalau kita tak kenal seseorang tu, cukup lah sekadar bersenyum utk memulakan persahabatan...sejuk jer hati kita kalau tgk org senyum...lagi satu ibu tak pandai amik gambar kalau tak senyum..rasa cam tak mesra alam lak..sebab tu gambar2 ibu mesti senyum sampai nampak gigi...Lagi satu bukankah senyum itu merupakan satu sedekah...*ting....* tiba2 teringat lagu
"senyumlah..senyumlah...wahai che mek molek"
(betul ke lirik tu?)



Post a Comment