Wednesday, June 22, 2011

Naik LRT pergi KLCC..

Pengalaman pertama aleesya + ayyunie naik LRT...
Aeroplane dah, cabel car dah, ferry dah, boat dah, keretapi pun sudahhhh..
Yang belum naik LRT dan bas awam jer lagi...hehe

So masa gi KL masa cuti sekolah aritu..
Berkesempatan lah jugak budak2 ni naik LRT..
Since masa kat KL kami stay kat Cheras..
So, tak der LRT direct ke KLCC..
Kena tukar2 komuter pulak..

Pastu kami pun decided drive dulu kereta, kemudian baru gi kat Jelatek naik LRT..
Tapi pabila tgk suasana kat Jelatek tu yang suram jer, terus ayah damia tak jadi nak parked kereta kat situ..
Makanya kami pun ke Stesen Dato' Keramat pulak..
Agak dah confident parked kereta kat situ..
Barulah berpeluang naik LRT...

Alahai...bukannya lama pun naik LRT nak ke KLCC tu..
4 Stesen jer pun berhenti dari Dato' Keramat tu..
Tak terasa naik LRT..
Tapi boleh ler utk anak2 kan..
Padahal kalau naik kereta pun lagi senang....hehe:)



Sempat lagi tu bergambar masa balik dari KLCC...
Buat kenangan utk anak2...

p/s: Alhamdulillah...waluapun dalam LRT penuh sesak, ader gak yang baik hati suruh ibu duduk sebab dukung ayyunie kan....bukan masa pergi jer, tapi masa balik pun ader yg bermurah hati bagi tempat duduk...


p/s: Tgh sibuk dengan KEBAYA raya...insyallah...tak lama lagi upload the latest design....doakan kejayaan dan yang terbaik utk ibu yer kawan2...


p/s: Kesibukan telah membataskan utk BlogWalking....insyallah, ader peluang nanti ibu jengok2 blog kawan2..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment