Thursday, June 2, 2011

Kejutan dari Mead Johnson

Semalam seharian tunggu kat rumah..
Sebab semata2 nak tunggu pos laju sampai hantar barang yang dibeli kelmarin..
Sanggup tu pergi office lambat...

Sekali tu, lebih kurang kul 2 ptg..
Van pos laju sampai..
Hati dah berbunga2 ingatkan barang yang dibeli sampai..
Tapi macam pelik jer..takkan barang tu dalam kotak besar kot..
Dah lah kotak tu tertera MEAD JOHNSON..


Buka jer kotak...
Tgk2 ader susu ler..
Dah confius dah ni sebab jenuh dok fikir suami isteri kami menang contest apa..


Rupanya lepas baca surat tu baru lah tahu..
Rupa2nya susu tu adalah utk "Exclusive Sneak Preview"..
Alhamdulillah...rezeki walaupun aleesya + ayyunie minum Enfagrow A+ perasa Honey..
Tapi nak try lah pulak perasa Original ni..
Masalahnya..yang Maternal dan Lactating punya susu tu sapa nak minum??
Ader sapa2 yang tgh peknen minum susu tu tak??
Kalau ader bagitau erk...
Nak tunggu ibu damia yang peknen??? Uhuk uhuk...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tepat jam 4:15 petang pulak...
Motor Pos Laju pun sampai...
Yeayyy..ni baru betul barang yang di tunggu...
Nak tahu tak barang apa??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Inilah barang yang ditunggu2...
Hehehe..cantikkan..
Harga pasaran RM 170..
Tapi dapatlah diskaun sikit..
Nak lagi murah kena gi kat FAREEDA Bangi ler...
First time ni beli Fareeda yang sarung terus cam ni..
Selalu kalau koleksi FAREEDA ibu hanya selendang2 MAWAR ROPOL, MAWAR TONE, 4 LAYER dan MAWAR RAINBOW jer...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastu baru kejap tadi before datang office ader kejutan lagi dari MEAD JOHNSON..
Bukak2 envelope terkejut gak...sebab semalam dah dapat 1 kotak..
Harini dapat 1 envelope pulak...
Nak tahu apa???
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-

-
ALHAMDULILLAH...MEMANG REZEKI DAMIA AYYUNIE + DAMIA ALEESYA ..
Cuma pasni kena psiko budak2 tu minum original flavour lah kan..
Kalau diaorg tak nak...campur jer Milo...hehe..

Apa2pun semalam dan hari ni memang betul2 mendapat kejutan dari MEAD JOHNSON...
Lain kali bagi kejutan lagi yer..
Jimat duit beli susu..
Yerlah..1 kotak tu RM40++..
Kalau kedai ubat cina tu dapatlah murah sikit...



p/s: Aleesya + Ayyunie memang pengguna SUSU ENFA since lahir lagi...start dengan ENFALAC A+, kemudian masa umur 1 tahun 6 bulan beralih ke ENFAPROW A+ dan sejak umur 2 tahun, beralih ke ENFAGROW A+ honey flavour...Terima kasih MEAD JOHNSON...


p/s: Suka tgk iklan susu ENFAGROW A+ yg ader sorang budak lelaki tu main piano...harap2 aleesya + ayyuni pun pandai jugak...


p/s: Tudung Fareeda kids dan Baju Trudy & Teddy dah pos yer tadi kepada pemenang...

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment