Thursday, June 23, 2011

Kat PD pun boleh makan Sate Kajang

 Hurmm...memang dah tau yang Sate Kajang ni banyak cawangan..
Dan dah lama pun tau yang sate kajang ni buka cawangan kat PD ni..
Cuma cuti2 ke PD masa cuti sekolah lepas jer baru berkesempatan nak singgah sini..


Tak besar sgt tempatnya..
Sebab buka kat Medan Selera kan..


Bukan Sate kajang jer ader..
Bangi Kopitiam pun kat sebelah tu jer.
Add on nasi goreng dan chicken chop sebab takut tak kenyang makan sate jer...:)


Aleesya dan ABC nya...
Pakai baju sleeveless malam2 sebab dari jalan2 kat pantai petang tadi..
Tak naik bilik terus masuk kereta cari dinner..


Ni ler rupa sate kajang...
RM0.50 secucuk utk ayam dan daging.
So far rasa satenya okeyy..
Cuma kuah jer sedikit kureng...
Ntahlah...rasa macam kurang lemak pulak kuahnya tu...


Dan yang paling tak sangka2..
Dapat pulak jumpa kawan ibu kat sini..
Actually memang dah tau yang dia pergi cuti2..
Tapi tak sangka pulak cuti2 kat PD...
Family dia stay kat Corus Paradise Hotel..
Hehehehe...
Ader rezeki jumpa kat sini..


p/s: Uols suka makan sate kajang??? Rasanya sate yang kat gerai2 biasa tu lagi sedap kot...lagi satu, ibu suka sangat beli org yang jual sate naik motor pon pon depan rumah tu...bakar pun depan rumah kita, kuah kena guna pinggan sendiri...hehe..tapi sekarang ni macam dah lama pulak pakcik sate tu tak jual..huhu

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment