Thursday, June 16, 2011

Isnin, Selasa, rabu

Saja nak tunjuk koleksi diri sendiri yang patternnya lain sikit dari yang ibu beli sebelum-sebelum ni..
Selalu ibu suka pakai selendang MAWAR yang ropol2 dan yang selendang 4 layer tu..
Tapi kali ni saja nak try pattern2 yang lain..
Yang mana pattern sarung terus..
Dan labuh sedikit..


Isnin, pakai V-SHAPE TONE ni..
Material kain chiffon Gred B
Ader gaya macam ustazah tak??? ekekeek
Mama 3H cakap tudung ni macam ustazah...hehe
Sesuai lah kot pakai ngan baju kurung..


Selasa pakai sarung MAWAR ropol ni..
Material kain lycra
Not bad ler pakai...
Cuma nampak macam jahitan luar kurang kemas ler..
Sebab ader yang tegur masa ibu makan2 kat restoran bawah


Rabu pakai yang sarung kain nett punya...
Apa pulak nama pattern ni yer..
Lupa pulak..
LIMITED EDITION yang ni,,
Material kain NETT..
Anak tudung inner lain ngan kain sarung kat luar tu..
So, maksudnya tudung ni 2 pieces lah..
Apa2 pun memang best pakai yang ni..

p/s: Hurmmm pattern apa yer belum beli lagi??? Tapi tak semua pattern sesuai ngan muka ibu...





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment