Thursday, June 16, 2011

Avillion Admiral Cove - view umpama oversea



Masa mula2 upload gambar kat atas tu..
Ramai yang meneka kami bercuti ke oversea..
Hehehe...ada yang kata cape town, ader yang kata sdyney....
Tak caya?? Tgk SINI


Memang cantik pun viewnya..
Serius masa mula2 sampai tu..sangat teruja dengan view disini...
2 gambar kat atas tu amik dari website Avillion Admiral Cove


Deluxe room..
Simple but nice..
Tapi sayangnya kami tak dapat sea view..
Al-maklum ler...cuti sekolah...wajib ler penuh hotel kan..


Ruang barangan..
Ader sink + coffee maker di situ..
Iron board + iron ader dalam wardrobe tu..


Dalam meja tu ader ruangan plug2..
Utk kita sambungkan kabel internet atau wayar2 lain..


Toilet pun simple jer..
Tak der bath tub..
Huhuhu...
Tapi okeyy ler..
Bukannya terperap dalam bilik pun kan..
Sebab banyak lagi xtxt yang boleh dibuat.


Masa utk posing-posing sakan...
Ayyunie nampak keras sikit kan..


H.A.P.P.Y   T.I.M.E


Nikmatnya dunia dapat berhibur bersama anak2..
Yang penting like mother like daughter...hehe


Pakat2 kiss ayah pulak..


Biasalah org lelaki kalau dah start layan movie kat TV..
Focus jer mata tu melayan..


Dah lepas posing2...
Keluar jap utk luch kat luar..
Memang kena lalu lobby ni pun..
Sempat lagi snap2 tu.



Memang walla lah lobby Avillion Admiral ni..


Dan tengahari tu, kami makan sup kaw kaw power kat sini...
Alhamdulillah...memang sedap ler jugak..
Siapa2 yang dtg PD, pasti tak nyesal makan sup kaw kaw kat sini...


P/S: Lepas habis lunch, kemanakah kami???



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment