Wednesday, June 29, 2011

Cuti2 KL || Seri Cempaka Services Suite

 Sambung balik cerita ceriti holiday kami masa cuti sekolah aritu..
Kami sambung percutian ke KL pula...hehe

Dah alang-alang ke KL..
Ibu singgah bangi kejap beli tudung fareeda..
Ayah damia pula tak nak lepaskan peluang ber TT dengan kawan2 dia kat KL..
So lokasi hotel kami pilih dekat2 area TT iaitu Cheras..

Dapat tau services suites ni pun dalam AGODA...
Masa tu kami tgk minum petang kat Black Canyon Jusco Maluri Cheras..
Memang saja cari restoran yg ader wifi sebab senang nak search hotel online kan..
Alhamdulillah..rupa2nya dekat bangat dah Service Suite ni ngan Jusco Maluri...hehe


Mula2 masuk.. not bad ler tgk room ni..
Kami amik deluxe room..
Tingkat 16..


Ader kitchen bar..
Senang sikit nak buat susu dan coco crunch both damias..
Kebetulan pulak malam tu kami tapau makanan dari JM Beriani house..
Memang eloklah kami panaskan dalam microwave tu...


Bilik air pun not bad lah..
Cuma tak der bath tab jer..
Alah...kami check in pun dah around 6 pm..
So memang tak sempat ler nak berendam...hehe
Jam 9 malam pulak dah nak keluar TT jumpa kawan2 ayah damia..
Hurmm..masa yang ada memang weols rest betul2..


Bilik dan living hall dipisahkan oleh pintu unik ni...
Bawa maid ni benda2 cam ni memang dititik beratkan..
Kalau tak der bilik dalam bilik, kena amik connection room ler jawabnya..
Kalau tak der connection room, si suami kena "puasa" lah yer...muahahaha


Memang sangat2 selesa lah deluxe room ni..
Serba serbi cukup kelengkapan utk kami berteduh 2d1n..
Janji bersih dan selesa kan..

Seri Cempaka Service Suites in Kuala Lumpur, Malaysia

Kat situ pun ader banyak lagi facilities lain...
Tapi sayangnya tak sempat pulak nak bawak both damias pi main air...

Bangun keesokannya, lepas breakfast, terus naik LRT pergi KLCC....
Owh yer...breakfast tak include yer...
Tapi jangan bimbang..ader kedai2 makan + cafe2 kat bawak suite ni...

p/s: Lepas tu kami ke AQUARIA KLCC pula....stay tuned!!!





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment