Tuesday, June 14, 2011

Lotus Desaru || Second day at here

Bangun pagi2 terus turun ke cafe house utk breakfast..
Sepatutnya dengan 2 bedroom suite tu, hanya 5 jer layak masuk free utk breakfast..
Padahal total kami semua adalah 8 org..
So ayah damia bayar utk 3 person..
RM29.90 per person..


Sempat bergambar lagi otw nak ke cafe house tu..


Mama Chik both damias..
a.k.a adik ayah damia


Best best breakfast ramai2 cam ni...

  
Ni baru 2 beradik bersama family masing2 + tok ma damia + atok damia + 2 lagi adik ayah damia..
Kalau cukup kan korum 8 beradik ayah damia tu..
Huhuhu...confirm kena tambah lagi 4 meja...


Hehehe..sempat lagi tu suruh adik ipar snap2..


Macam2 aktivit ader...yang pasti sediakan ongkosnya sahaja...

 
Lepas tu kami get ready utk naik BANANA BOAT  ni..
Cerita pernuh boleh baca kat bawah yer..



Dah puas main pantai..
Kami ke water theme park lagi..
Gian nak naik slide tu lagi...hehe


Macam biasa..
Sementara tunggu ayah damia check out..
Posing2 dulu..
Both damias ngan cousinnya..


 Posing lagi..
Anak2 saudara + bapak2 saudara..


Last sekali gambar kami ramai2...
Sapa snap2 gambar ni??
Bibik ler...hehe

p/s: Habis sudah citer kat Lotus Desaru...nanti sambung pulak citer cuti2 kat PD dan KL yer..



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment