Tuesday, June 21, 2011

Father's Day Outing || Jeng jeng jeng


Sambungan previous entry tadi...
Masing2 dah dapat BAG KERAMAT tu kan..
Siap posing bagai lagi..hehe
Agak2 apakah yang terdapat dalam bag itu???
Jeng jeng jeng..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

T-shirt exclusive Father's Day dan juga seluar Hawaiiii bunga2..
Hehehehehe..
Utk ayah damia, ibu bagi suprises warna kuning..


Macam2 kaler diaorg dapat...
Ader warna biru merah, ader warna hijau dan warna pink pun adaaaa..
Itu ikut kekreatifan isteri masing2 lah kan nak bagi warna apa..


Lepas tu para ayah diberi masa 3 minit utk menukar pakaian dalam BAG KERAMAT itu..
Dan inilah hasilnya..
Baju tu memang betul2 nampak exclusive kan..
Seluar??? hehehehe...warna warni gitu..


Nak jugak tunjuk lambang WOC tu...


Siap main lap ta li lap lai li tam lom...
Ni sebab nak bahagi2 kan group...


Owhhhh...tak lupa juga sempat kami bergambar 1 keluarga...
Walaupun ayyunie + aleesya tak standby lagi...hehe


First xtvt ialah " Telefon Buruk"


Hehehehe...khusyuk tu copy paste balik kat peserta seterusnya..



Last sekali kena tulis semula ayat dalam kertas yang diberi awal2 lagi..
HEHEHEHE...
Kumpulan ayah damia menang.....


XTVT kedua pula membuang kulit nenas dan ukir paling kreatif..


Adoiiiiiiiiii...mula2 tgk ayah damia buang kulit nenas ni pun dah tau yang dia failed...huhu
Al-maklum ler..
Bab2 masak memasak ni memang diserahkan bulat2 kat isteri tersayang...hehe


Cara ayah damia buang mata nenas tu pun pelik..
Orang menyerong, dia menegak macam buat tangga tu...huhu


Khusyuk para ayah membuang kulit nenas masing2...


Kena present nenas2 yang dah siap..
Yang ader straw tu ayah damia punya lah tu..


Seperti yang dijangka...
Nenas ayah damia lah paling BURUK kan...
Dah lah bibik yg jadi juri sebab masa tu bibik bawak both damias main pasir..
So memang dia tak tau lah siapa yang hias nenas tu kan..
Alih2 dia tunjuk ayah damia punya paling teruk...
Hahahaha....semua org gelak besar weiii..
Habislah bibikkkkkk...


XTVT seterusnya pula jahit butang pada tuala yang diberi..
Jahit mengikut kekreatifan masing2..
Tu ayah damia punya kat atas tu..
Not bad lah kan...


Untuk aktiviti ni, masing2 diam jer khusyuk dok menjahit...hehe
Focus focus..


Hasil tangan kerja para si ayah...
Ayah damia dapat kategori paling CUN dan KEMAS....hehe
Nampaknya ayah damia lagi suka menjahit lah yer...hehe


Pastu araca memotong kek ramai2...


Wajah ayah damia dahulu dan sekarang..
Dahulu rambut lebat dan cute..
Kini rambut botak dan handsom...hehe
Suami sendiri, kenalah puji..
Takkan nak puji suami org pulak kan...hehe


Sayang nak makan ni weiii...
Tapi last2 ibu gak yang makan...
Kengkonon gambar ayah damia selalu LEKAT di hati....hahaha


Pastu para ayah pun dapat jugak cenderamata berbentuk "plak"..
Ayah damia dapat kategori " HOTTEST DAD"...hehehe
Yang lain2 ader kategori steady dad, sporting dad, cutest dad, romantic dad dan cool dad..


Posing dulu...sebelum mandi laut...
Hoooyeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Masing2 ngan "plak" kategori masing2..


Lepas tu maka acara bebas pun bermula..
Si anak2 mandi manda di pantai ngan ayah masing2...
Si ibu pulak apa lagi??? Gosip sambil makan2 ler...hehehe..

Maka berakhir sudaaa citer FATHER'S DAY OUTING utk tahun ni..
Sekali sekala sambut ramai2 cam ni best jugak...
Yang sambut personal ngan family lain2 tu pun ader jugak kan..
Yang penting jasa mereka tetap dikenang....aminnn

p/s: Owhh yer...Dari Mersing ke Pantai Air Papan....para isteri yer yang drive utk lead konvoy...perghhh ayah damia...siap kaki atas dashboard lagi...macam big boss betul ater isteri dia yg drive utk konvoi tu...hehe..

p/s: Macam2 cara utk meraikan org tersayang kan..terpulang kepada kekreatifan serta flexiblelity masing2...




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment