Friday, June 3, 2011

Mode: Holiday holiday holiday!!!


Hari ni dah last keje..
Pastu kami akan cuti panjang..
10 hari tu cuti!!!
Wajib ler pergi cuti2 kan..

Kali ni kami akan bercuti ngan family dari kampung..
Family ayah damia..
Ayah damia kan ader adik2 lagi...
So wajib ler bawak diaorg pi cuti2 time cuti sekolah ni...:)

Dah 4 kali pergi LOTUS DESARU tu..
Cuma kali ni kelainannya kami amik 2 bedroom suite..
Total cost termasuk Extra Bed RM 562.67..
Harga tu lepas redeem reward points..dalam RM 80++ jugak lah jimat tu ..
Kalau tak total semua RM600++..



Last time family kechik ibu pergi...sempat lah ibu naik jet ski ngan ayah damia..
Best best best...

This time pergi ramai2...wajib ler main benda ni..
Benda apa tu???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Banana boat!!! Yeayyyy!!!


p/s: Korang suka main jet ski dan banana boat?? 




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 




 
Post a Comment