Monday, June 13, 2011

Fareeda Collection || 2 kali ke Butik berturut-turut

Salam Isnin..
Waaahhhhhhhhhh....
Setelah sekian lama bercuti, akhirnya hari ni aderlah hari terakhir ibu bercuti selama 10 hari..
Walaupun arini cuti, tapi tetap pergi office sebab banyak keje sedang queue utk diselesaikan..
Huhu...pasni nak ke sana, pastu nak ke sini...
Apa2 pun kehidupan kembali seperti biasa..
Aleesya pun dah pergi school macam biasa..

Hurm...pagi2 ni blurr kejap nak start entry dengan citer apa..
Pasal banyak sangatttttttttttttttttttttttttt citer yang nak dikongsikan..
Terutama kisah cuti2 kami ke LOTUS DESARU, pastu bersambung ke AVILLION ADMIRRAL COVE dan akhirnya bermalam di KL dan ke AQUARIA KLCC...
Hehehe...seminggu dapur tak berasap tu..

Ok lah, kita mulakan pagi ni dengan citer2 shopping di FAREEDA BANGI..
Alang2 dah ke KL, singgah kejap di FAREEDA BANGI..
Memang dah addicted ngan tudung FAREEDA ni..


Lepas check out dari Avillion Admirall Cove PD tu..
Terus bergerak ke bangi...
Sebelum tu sempat lah tulis kat status FB...ader sapa2 nak kirim???
Sekali sms bertalu2 masuk kirim tudung fareeda..
Hurmmm...apa lagi...sakan borong lah kan..

Thanks to Puan Faridah Zakaria sebab menegur saya dulu..
Ingat lagi puan kat saya...
Saya apa lagi??? Tak lepaskan peluang bergambar lah kan..


Aleesya pun sempat posing jugak..
Naik atas sebab nak pilih Fareeda Kids utk dia..
Yang tak tahan tu, setiap kali dia nampak tudung macam dia punya koleksi..
Mesti aleesya cakap 
" Sama macam aleesya punya kan"..

Ayah damia dah bebel2 tunggu dalam kereta ngan ayyunie ngan bibik..
Alahai...membebel sebab menunggu 1 jam ++ tu..
Ala abang, bukannya selalu dapat shopping sakan macam ni :)


Tak cukup sehari shopping..
Keesokkannya otw balik JB, singgah FAREEDA lagi sebab ader yang kirim last2 minit..
Alaa...bukan setakat beli yang dikirim jer..
Tapi koleksi peribadi pun bertambah lagi...hehe..
Memang addicted betul...
Tapi yang pasti kalini koleksi ibu lain dari MAWAR ROPOL tu..
Saja beralih angin design lain..

p/s: Memang rambang mata weiii...kaler cantik2..

p/s: Pasni salah satu destinasi ialah pejabat pos..sebab nak amik tudung fareeda yang dibeli online sampai masa weols pergi cuti2 malaysia...kalau tau nak gi KL, tak lah membeli online...hehe
 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!

 
Post a Comment