Friday, June 24, 2011

BYE BYE PD

Cerita-ceriti last day kat PD...
Tgk gambar jer lah yer senang..


Pagi2 wajib ler turun breakfast kat Coffe House kan...
Yang bestnya sambil breakfast boleh tgk yatch2 yang berlabuh..


 Ayyunie memang peminat setia mee goreng...
Lagi satu peminat setia bubur jugak..


Lepas breakfast, kami terus ke Rabbit Park




Aleesya + Ayyunie yang teruja tgk rabbit


Aleesya yang berani sentuh2 rabbit...
Ayyunie memang penakut walaupun nampak sikit "cheeky"





Posing lagi ibu dan anak...
Alahai...apasal rupa ayyunie cam tu..



Lepas tu kami ke Children's Playroom pulak..


Memang banyak aktiviti kat sini..
Kebetulan masa kami pergi tu Children's Playroom tak buka lagi...
So, round2 dulu kat area situ..


Pagi-pagi lagi dah tgk ader yang main Banana Boat..


View yang memang cantik...
Lepas dah round2 kat situ, naik atas kemas2 barang, tukar baju dan terus check out...


Bergambar kenangan di sini..


Family kami..


The ayah and daughter...

  
Pastu terus ke Children's Playroom


Aktiviti yang paling Aleesya suka..




Ok...bye bye PD...
Kemudian kami meneruskan percutian ke KL pula...
Tunggu cerita ceriti kami di KL pulak yer...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment