Sunday, June 12, 2011

IC saya bukan 03, bukan 11...

 Tak pernah2 kami begitu focus menonton bola semalam..
Ayah damia jer yg focus, ibu so-so lah..hehe
Alih2 semalam sebab nak temankan ayah damia sokong RED WARRIORS punya pasal..
Ibu pun terjebak sama..

Masa minit kelate sumbat 1 goal tu, ayah damia dah tarik nafas lega..
Tapi firasat dia boleh pulak cakap 
"sebab abang tengok bola malam ni, confirm kelate kaloh"
Ekekekeke...

Pastu bila ibu tgk Daud Su sumbat gol sendiri..
Hurmm..terus tak minat dah nak tgk..
Walhal memang tak suka tgk bola pun...hehe
Masuk bilik, terus tertido....huhu..
Dah tak kisah siapa menang...

Alih2 bangun pagi ni, tanya ayah damia siapa menang???
Tgk reaksi muka pun dah tau siapa menang...ekeke
Tahniah Terengganu...walaupun dapat jaringkan gol saat-saat akhir..
Dan juga jaringan gol percuma dari kelate..hik hik..

Apa2 pun memang betullah firasat abang tu..
Lain kali jgn tgk bola yer bang..
Sebab kalau abang tgk, pasti kumpulan feveret abang tu KALOH...haha

p/s: Ibu bukan ore ganu, dan bukan ore kelate asli....tapi sebab kawen ngan ayah damia yang memang pekat kelate, ngaku jerlah ore kelate....boleh gitu??? hehe




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment