Wednesday, June 22, 2011

Avillion Admiral Cove || Santai dan indahnya pemandangan

Kembali bersambung citer Marathon cuti2 masa school holiday lepas...
Lepas dah balik dari muzium tentera darat PD tu..
Akibat kepenatan, kami semua tertido dalam bilik...
Sedar2 dah jam 6 petang baru bangun....huhu..
Tanpa lengah masa, terus tukar baju utk menikmati view yang cantik di sekitar hotel ni..


Sempat lagi berposing di area yatch ni..
Ni otw nak ke swimming pool...


Posing kat swimming pool pulak...
Ader 3 tempat yang separate area utk swim kat sini...


Ratu Posing Jr.


Tapi sayang....swimming pool dah cantik2 cenggini pun..
Aleesya + ayyunie tak nak swimming..
Ntah berapa kali ibu asyik tanya nak swimming ke tak nak..
Jawapan aleesya tetap "tak nak"
May be sebab dia dah pulun main air kat Lotus Desaru kot 1 day before sampai sini..
Kat lotus tu memang budak2 ni main air sampai lebam...


Tgh jalan2 tu...
Tiba2 ternampak sekumpulan org sedang buat pengambaran..
Nampak gaya macam tgh buat pengambaran utk jurnal..
Bukan pengambaran filem..


3 dara pingitan...
Opsss....mak dara lah sorang lagi tu..


The View..
Memang sgt2 cantik..


 Singgah sebentar di ART SPACE..


Dah round2 area hotel..
Kami nak ke pantai pula..
Antara pantai dan hotel ni ader pintu gate..
Kiranya bukan senang lah org luar nak masuk kat area hotel melalui laluan ni...
Pantai ni private beach khas utk guest hotel jer..


Aleesya makan ais krim..
Nak makan ais krim ni kena menapak ke pantai2 yang jauh nun di sana..
Yang mana pantai2 ramai pengunjung/ public beach


Sampai ke hujung sana menapak semata2 nak makan ais krim...hehe
Tu hotel selesa beach resort..
Lagi satu yang jauh tu tak ingat pulak hotel apa namanya...huhu


Ayyunie makan ais krim Cornetto...


Meninggalkan jejak di sini...


Suka aleesya dan ayyunie main pasir...


Istana pasir tu bukan kami yang buat...
Tapi ntah siapa yang buat..
Hehehe


Okeylah nanti sambung citer lagi....


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment