Saturday, June 18, 2011

Jom tgk musical theater!!!

 Esok ader baik punya planning sempena Father's Day
Tapi tak der kena mengena ngan tajuk entry ni..
Just Father's Day Outing bersama beberapa rakan perempuan yang telah dirancang sejak sebulan yang lalu..
Ader gak aktiviti yang menguji kredibiliti suami masing-masing sebagai seorang ayah..
Tunggu jer lah report after kami celebrates nun DI SANA nanti..

Pagi2 lagi bangun buat variety of dessert...
Untuk pot luck esok...
Hehehe...saja pilih buat dessert walaupun sebenarnya lagi suka masak lauk pauk..
Sebab arini keje sampai petang..
Pastu malam pulak nak gi tengok Musical Theather...
Walhal pagi2 esok dah nak bertolak...


Ni ler tajuk Musical Theater yang akan ditonton malam ni...
Actually novel ni adalah novel dalam silibus English Form 5..
So memang sgt berbaloi lah kalau students2 F4 & F5 gi tgk musical ni..
Malam ni ibu akan bawak 20 students SPM sama2 menonton musical theater ni..
So, ader sapa2 lagi nak ikut???
Hehehe..pergi sendiri yer semua, kita jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaaa..

Details...boleh lah klik-klik link di bawah


p/s: Perghhh...malam tadi JB bukan sahaja jammed sebab Maharaja Lawak...Tapi restoran2 pun penuh dengan penonton yang menonton Maharaja Lawak....ibu + ayah damia memang setiap hari jumaat malam tgk kat restoran feveret Maharaja Lawak ni....kat rumah tak der Astro Warna, tapi Astro Movie ada....hehe

p/s: Kami suami isteri suka SEPAH....OMG!!!!



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment