Wednesday, June 15, 2011

Hanger Tudung Berklip..

 Ader pulak yang bertanya pasal hanger tudung berklip tu..
Btw beli online jer tu..
Beli hanger tu semata2 nak gantung FAREEDA ler..
Sayang kat awning kalau hanger tak proper...hehe
Ibu beli hanger tu kat FB: Fareeda Beaute' Scarf
Tapi memang suka gantung tudung cam tu..
Kalau nak travel contohnya nak gi HOLIDAY  ke..
Senang, angkut jer ngan tudung tu siap2 iron kat rumah...hehe


Fiza Naman tanya....dry cleaning ke??
Hehehe...basuh sendiri ler...opsss...bibik yg basuhkan..
Tapi selepas ibu ajar dia ler basuh cam mana...
Tapi kalau Fareeda Chiffon Gred A, memang basuh sendiri..
Tak percaya kat bibik.....huhu


p/s: Owhhh mahu keluar lagi...

 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment