Monday, June 6, 2011

Kronologi cuti-cuti @ LOTUS DESARU...

 First time pergi sini..
Pada 8/11/2009..
Sempena birthday ibu..
2 tahun lepas...


Owhhh sangat rindu saat2 ini..


See..ayyunie kecik lagi..
Masa ni ayunie baru 7 bulan ++
Tapi kenangan tu tetap segar dalam ingatan..

_______________________________________________________________________________

Second time pergi sini...
Jun 2010..
Kalau tak silap cuti Wesak Day..


Masa ni siap buat photoshoot bagai lagi ngan anak2...


Sangat2 suka moments ni...


Dan yang paling best...kami dapat main jet ski..
Rasa macam honeymmoon jer..hehe

_____________________________________________________________________________

Third time pergi sini pulak..
July 2010..
Sebulan jer jarak masa ngan second time sampai sini..
Kali ni bukan gi ngan family kecik kami jer..
Malahan bersama 30 family lain..
Pergi under "Wish Owners Club"


Para drivers bergambar..


Tak kira, pergi ramai2 ke, pergi family kecik kami ke..
Posing mesti ader...hehe


Masa ni baru ayyunie confidents sikit main pasir..

______________________________________________________________________________

So, disaat anda membaca entry ini...
Family kecik kami + family in law ibu + family adik ipar ibu tgh otw nak ke LOTUS DESARU buat kali 
ke-empatnya..
Pasti percutian kali ini akan memberi pengalaman serta situasi yang berbeza kan..
Owhh..malam ni kami ader BBQ...
Aleesya + Ayyunie pun dah tak sabar2 dari semalam nak swimming..
Nak2 pulak ramai yang tukang layan ader..
Yang pasti janganlah hujan..
Nanti kami tak dapat naik BANANA BOAT!!!

p/s: Macam biasa...pagi2 adalah entry autopublish..
Lepas ni pun autopublish juga...:)




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment