Tuesday, February 1, 2011

Official Announcement from Trudy & Teddy - Aleesya Won!!!


Alhamdulillah..
Akhirnya kemenangan itu milik Aleesya..
Sokongan daripada rakan2 blog dan juga rakan2 di FB..
Dengan undian 850++..
Akhirnya, telah membuatkan aleesya menang 1st Winner!!!
Memang agak jauh meninggalkan tempat ke 2 & ke 3 dengan masing2 500++ undian dan 300++ undian jer..
Rezeki Aleesya telah tertulis disitu...Syukur..



http://parenthots.com/contests/trudynteddy/winners.asp




Official announcement from Trudy & Teddy semalam...
Oh!! Ini bukan pengakhirannya yer..
Sebab nanti top 3 setiap quarter akan bertanding utk Grand Finale pula...
Aleesya dalam quarter 2..
So kena tunggu lagi 2 quarter utk bertanding grand finale..
Kalau tak silap dalam Jun 2011 kot..

Alhamdulillah sekali lagi...
Sebab setakat ni aleesya lah satu2 nya melayu..
Top 3 quarter 1 semuanya gugurl cina..
Untuk quarter 2 pula, aleesya sorang lah pulak gugurl...hehe
Kita tgk pulak rezeki siapa utk Quarter 3 dan Quarter 4 yer..
Sebab pemilihan Top 10 adalah 100% daripada JURI Trudy & Teddy..
Cuma Top 3 lah based pada 100% Votes..


Fist pengalaman ni join contest based pada votes kat FB...memang mencabar betul...
Bayangkan malam2 tido kul 2-3 pagi semata2 nak meraih undi dari org yang kita tak kenal..
Betul2 memberi pengalaman baru kepada ibu pasal dunia2 votes ni...
Ibu nak ucapkan terima kasih kepada semua voters yg telah voted aleesya..
Tidak kira rakan2 blog, FB atau yang ibu tidak kenal...


p/s: Ingatkan nak buat CABUTAN BERTUAH utk voters2 tu...tapi rasanya memang ibu tak mampu nak buat sebab banyak sangat voters yang ibu perlu senaraikan namanya..almost 850++ tu...ader tu pulak yg ibu memang tak kenal langsung...so cam mana yer?? Ader sapa2 ader idea nak buat CABUTAN BERTUAH tu cam mana?? Kiranya adillah utk kawan2 yg kat FB dan juga kawan2 kat blog ni....Kalau ader cadangan, jangan segan2 bagitau dalam komen kat entry ni yer..memang sangat2 perlu cadangan itu..FM dari Melaka haritu sedang menanti!!!! 


p/s: Penutup kemenangan ke 10 utk Jan 2011




 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!




Post a Comment