Wednesday, February 2, 2011

Wowww....cara up traffic lah!!

Tadi BW kat blog adyshariz..
Tgk cara2 cam mana dia dapat up kan traffic dia dengan begitu lumayan sekali..
Woww...memang lumayan pun..
Kalau tak cayer..leh klik2 link bawah..


Rupa2nya ada satu blog yg diberi nama http://ohdaus.blogspot.com/ Encik daus ni ada membuat satu backlink yg amat menarik utk para blogger up kan traffic masing2...

Anda hanya copy code bawah ni jer..kemudian tepek kat sidebar blog kita..



 

Apa2 pun ibu baru nak buat ni..
Hasilnya kita tgk macam mana yer..
Kalau mana2 blogger yg nak buat macam ibu buat ni..maksudnya nak up traffic korang kat backlink tu..
Please mention referrer dari blog damia aleesya & damia ayyunie yer..


Nak join??? Klik sini

p/s: Aishhh...packing luggage tak bermula lagi ni...esok pagi2 kul 7 dah nak gerak..moga2 Allah permudahkan perjalanan kami. Dan moga2 tiada lagi banjir sepanjang perjalanan kami..aminn




 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment