Thursday, February 24, 2011

MODE: BENGGANG!!!!!!!!!!

 Pagi2 dah benggang...
Dah marah org berbakul-bakul..
Nak tau tak sapa yg kena marah??
BIBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sampai2 OFFICE tadi on CCTV..
Tgk bibik kat bawah..budak2 tak nampak..
Ayah damia tepon bibik tanya budak2 kat mana
Katanya kat bilik bawah......dah lah kat bilik bawah tu penuh aksesori kamera dan album2 clients...
Menyirap kat situ...

Alih2 lepas letak tepon, tgk2 ayyunie keluar dari tandas dgn keadaan bodel dan basah tanpa berlap
Pastu keluar aleesya pulak...
Adussss.hancur lulur hati seorang ibu dan ayah tgk situasi tu..
Walhal bibik kat bawah senang2 dok makan...aishh

Kalini biar ibu pulak tepon bibik..
Last2 baru mengaku dan minta maaf yg dia biarkan aleesya + ayyunie mandi sendiri dalam toilet...
Segala maki hamun, perkataan "bodoh" keluar kat bibik tadi..
Gila lah bibik tadi...kot2 budak2 tolak2 dalam toilet ke, lemas dalam baldi ke... NAUZUBILAH
Bibik ni tak de OTAK agaknya....sighhhh...
Nak buat keje kat office pun tak tenang..


p/s: Bibik2 ni depan kita pijak semut tak mampos...belakang kita dia lah segala mak bapak raja...tu ada CCTV tu kat rumah...nak jugak MENIPU!!!!!!!!!!!!






 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment