Monday, February 14, 2011

Healthy food, Fat free!!!

Ni malam tadi punya dinner..
Sangat2 healthy dan fat free..
Makan malam pun sikit2 jer sekarang..
Nak lagi kurus katanya....hiks..



Ni pun tak habis makan..
Nak tau kenapa?? Baca sampai habis!!


Tapikan..motif utama buat entry ni adalah nak tunjuk yg kami baru beli electric barbeque ni..hehehe
Show off ke?? Barang baekkk..mestilah tunjukkan..
Kot2 korang nak cari satu ke..
Senang nak buat BBQ dalam rumah..
Tapi pastikan ader hoob lah nak serap asap bagai tu yer..
Masa jalan2 kat jusco cari barang2 nak buat BBQ petang tadi..
Tiba2 lak nampak benda alah ni..
Tak terniat nak beli...tapi memang dah lama nak beli...hehe
Tu yg terus sambar ni...RM118 tertera harga..
Sekali bayar RM99 jer..sebab ada diskaun..alhamdulillah..


Esok cuti Maulidur rasul kan...
So esok kami nak picnic bersama rakan2..
Style pot luck...pk2 nak bawak BBQ je lah senang kan...
Tapi kami tak bawaklah electric BBQ tu..
Nak cucuh kat mana kan..
Kena guna old style jugaklah jawabya esok..

Oh yer..kami tak habis makan sebab tiba2 pulak jiran cina sebelah jemput makan2 kat rumah dia..
Tapi katering melayu lah yer..
Alahai..diet aku malam ni...

p/s: Lepas ni dah boleh kurang makan makanan goreng2..
Sebab dah ada electric BBQ ni depan mata, 
Pasang plug jer, terus boleh BBQ macam biasa...
Teknologi sekarang..semua serba boleh..

p/s: Selamat Menyambut Hari Maulidur Rasul yer..

p/s: Eh, nak FM Donut gebu gebasss tak??? Klik2


 



Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment