Wednesday, February 16, 2011

Dan yang bertuah dapat FM Donut Gebu Gebass itu ialah.

 Seperti yg dijanji..
Tepat jam 12 tengahari harini..
Nak umumkan siapa yg bertuah memiliki FM Donut gebu gebass itu..
Berdasarkan fakta unik yg diberikan..
Oh yer, bukan ibu yg menilai fakta2 itu yer
Tapi ayah damia yg menilai...

Actually rata2 semuanya bagi jawapan yg lebih kurang sama..
Contohnya, pandai posing, camera friendly, cantik, menang contest..
So ayah damia kata tak berapa cukup uniklah...hehe
Ada jugak yg bagi fakta salah tau...hehe..

Oklah..setelah pebincangan dan perbahasan dilakukan suami isteri..
Pemenang yang dipilih ialah:



Nana said...




kalau nk ckp psl menang contest tu xyah kira la..mmg banyak, mak & anak sama naik...sebab same comei kan...

damia aleesya sangat2 good girl budaknye..dia tak suke kawan bising2 nanti dia tak bole study...siap nk ponteng kelas sebab kawan dia nama dina g holiday hehe

aleesya selalu dapat reward..atas kerajinan pegi shool, g kelas mzik...yg terbaru cool blog double pearl..sian dia kepenatan blk shool smpai tetido dlm kete

seorang yg baik hati..ajak damia g main kt tingkat atas..hehehe
sgt suka tgh aleesya yg behave..jenis yg sopan santun, dengar kata & xde tak tentu arah jenis nk lompat2 buat2 bising..juruh...oghe klato kato..

nk perisa coklat

Ulasan:

Hehehe..betul2...kalau sapa2 yg buat pasal menang contest tu, memang tipis harapan nak menang, sebab semua pun buat ayat tu jer..
Uniknya fakta ni sebab nana sebut nama best friend aleesya kat school Dina, rasanya tak semua org tau kan nama best friend aleesya..
Ya betul, uniknya jugak sebab reward = cool blog, kalau nak bagi rewards jer, bagi jer cool blog ni...unik sebab sebut double pearl..
Wah..kalau statement yg last tu memang betul2 unik...sebab sapa2 yg pernah dtg rumah, mesti aleesya ajak main kat damia's playhouse kat tingkat atas..dengan syarat budak tu dah pandai jalan dan main..
Juruh ko?? Depe ore meme juruh, belake ore gak, dia lah rajo...ekekek




MRS. K said...




saja try test!!

yang me perasan, Damia Aleesya kalau time bergambar/posing, mesti senyum tak nampak gigi.... ada emas ka? hikhik...

nak perisa strawberi

Ulasan:

Eekekkekeke..macam tau2 pulak yer..
Sebab ibunya memang kurang gemar kalau aleesya senyum nampak gigi..
Bukan sebab gigi aleesya kuning atau rosak..
Gigi dia alhamdulillah...tak der rongak2 punya..
Tak suka sebab gigi depan aleesya jarang2..
Ikut genetik ayah dia...haha
Kalau ikut genetik ibunya, mesti senyum sampai ke telinga kan...ekekek
Oh ada emaskah?? Kalau ada, saya lah ibu yg paling kaya dalam dunia ni...haha
Unik2.memang unik....


Ok..tahniah kepada Nana dan Mrs. K.


Nana dapat perisa coklat..


Mrs.K dapat perisa strawberry

Nanti inbox alamat kat FB yer...senang tak yah buka2 email...hehe
Tima kasih kepada yg lain2 juga sebab sudi join..
Jangan terasa yer kalau tak terpilih sebagai pemenang..
Insyallah...next time join lagi suka2 yer..

Eh, lagi 5 minit la nak kul 12...hehe..excited nak bagi hadiah punya pasal...







 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment