Thursday, February 17, 2011

Anak2 geli mandi pantai!!

Ni cuti2 kami masa Mualidur Rasul Selasa Lepas..
Kat Pantai Batu Layar..
Tapi alahai...
Seperti yang dijangka..
Aleesya + Ayyunie tak der nak main2 air dan mandi pantai pun..
Sebab masing2 takut pasir dan tak nak badan melekit2..
Memang susah anak2 ibu nak main air kat pantai dan air terjun.

Dah last2 barulah aleesya berani sikit..
Tu pun sebab nak amik gambar jer..
Ayyunie terus tak nak sampai nangis2..


Hahahaha..cuba tgk reaksi ayyunie tu..
Kena paksa tu duduk cam tu..
Statik jer duduk..
Muka ala2 geli..
Aleesya pulak memang baru nak panas enjin time nak balik dah..
Sebab nak amik gambar punya pasal..
Kalau tak sampai ke sudah tak nak jejak kaki kat pasir..


p/s: Anak2 uols takut tak main pasir dan mandi pantai...

p/s: Standard aleesya + ayyunie...main dalam swimming pool jer..yg tu tak tah suruh, sendiri mau terjun..hehe







 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment