Wednesday, February 23, 2011

Bukan X3, bukan C5...tapi....

Mula2 ingat survey2 

Nokia X3 Touch and Type


Nokia X3-02 Touch and Type Mobile Phone Technical Specifications and Reviews

Sebab ada warna pink!!!
Tapi function dia sgt limited..
Kalau wifi tu adalah...tapi yg lain2 cam biasa ajer..


Atau yang macam ni


Nokia C5-03



Masalahnya tak biasa pakai touch screen..
Kang ada yg balas sms berjam2 ni..
Last2 terbeli jugak HP yg tak survey pun..
Sampai2 kedai, terus berkenan yg ini...
-
-
-
-
-
-
--

-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Hurm......budget pun of coz lah larikan...
Sebab yg ni semua ada..GPS, 3G, WIFI, KAMERA 5.0MPX dll...
Yg lebih penting keje2 office tu boleh lah gak buat dalam ni...
Cuma tak da warna pink jer..huhua
Kini, tak perlu bertangguh lagi nak baca EMAILLLLLLLLLLL

p/s: hahahah..ayah damia tgh memujuk suruh switch dengan E71 dia tu...ekekek..
p/s: Hurmmmm..lagi galak lah ber wi fi dalam rumah ni....
p/s: Setiaku pada HP lama hanya 3 tahun jer...beli HP tu sebab ada 3G..hadiah masa lahirkan aleesya..konon2 boleh selalu ber 3G ngan anak2...aleesya pun ada HP 3G gak tau :)
p/s: Lunch nanti ada appointment dengan TRUD & TEDDY...:) :) :) :)






 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment