Monday, February 28, 2011

Berat Maintain, tapi ukur lilit dah susut!!!!

 Selalunya kita dengar kalau berat turun, ukur lilit peha, pinggang dan pinggul pun berkurangnlah kan..
Tapi yg ni special case kot...ke memang ada case macam ni :>)
Berat tetap maintain, tapi peha dan pinggul makin kecil..
Ke perasaan sendiri jer tu??
Tapi bila 2-3 org tegur peha makin kecil, betullah tu kot..
Terutama ayah damia...takkan tak percaya suami sendiri puji kan...hik hik..

Tapi ada gak pernah terdengar kes yang berat dah turun, tapi badan maintain sama..
Maksudnya tak da bahagian mana2 yg kecil...hehe
Macam2 kan..

Korang pulak kategori mana yer????




Sejak2 akhir ni....
Memang suka makan BBQ...
Ni lunch kami semalam..
Thanks to Chef of the day :)

Sotong bakar, udang bakar, cencaru bakar, cermin bakar, ayam BBQ...semua ada...
Daging jer tak beli semalam, sebab dah beli banyak stok tulang!!


p/s: Tgh sibuk buat Meehoon Soto kat dapur ni..1 periuk besar buat kuah soto..
Ada tetamu kah???





 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

Post a Comment