Tuesday, February 22, 2011

Wahhhh..lagi sorang dikenal pasti menggunakan gambar aleesya sebagai profile pic!!!!!!


Rentetan entry pagi tadi:


Ada lagi rupanya!!!!!!
Wah wah...
Bukan main lagi yer..
Senang2 cilok gambar aleesya buat profile pic lagi!!!

Terima kasih kepada "seseorang"
Yg telah berusaha mencari link...
Bagitau siapa yg guna gambar aleesya kat bawah ni jadi profile pic..
(nama dirahsiakan atas permintaan beliau...cayalahh awak, sampai bagi link kat inbox tu)



Haishhh...yg hairannya tu..
Memang tak kenal pun sapa..
Tapi dah add dah org tu..
Dulu dia guna gambar tu sebagai profile pic kata seseorang tu..
Kini dah tak lah...

Tapi apa2 pun
Kenalah minta kebenaran dulu kan..
Kalau nak kata tagged,  memang tak nampak pulak tulisan "tagged"

Moga2 gambar aleesya ni tak disalah gunakan..
Tak tau nak cakap apa dan pk apa..
Sebab keadaan sgt bizi sekarang :(
Kalaulah ada banyak masa...
Confirm macam kata fira tu....cari sampai lubang cacing!!


p/s: Kalau korang kenal atau suka jadi investigator, sila maklumkan yer....





Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment