Tuesday, February 22, 2011

Hangin tak kalau org guna gambar anak kita jadi profile pic???



Sapa tak hangin?????
At least kalau betul pun suka kat budak kecik..
Mintalah permission dulu kan...
Cakap lah sepatah yg nak pinjam/amik gambar aleesya ni jadi profile pic..
Bukan apa...takut org salah gunakan aja...




Masalahnya memang tak kenal pun sapa ni...
Dapat tau pun sebab tiba2 ada nama dia bawah gambar aleesya yg asal ni..
Tu yg klik tgk sapa...
Tapi nak add friend pun tak leh..
Nak send inbox pun tak leh..
Cam mana nak tau sapa...huhu

Moga2 dia amik gambar aleesya ni dgn tujuan yg baik lah yer..
Kot2 dia nak tolong raih undi ke..
Atau nak promote tudung fareeda kids ke..
Kena selalu bersangka baik...walhal dalam hati sebenarnya takut gak...huhu

Kalau ada sapa2 yg tau siapa itu NORAIN JAMALUDIN...sila bagitau yer..


p/s: Selalu mendoakan supaya anak2 jauh dari bala dan bencana...Mudah2an anak2 kita dalam perlindungan Allah Maha Kaya dan Pengasih




 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment