Monday, February 28, 2011

Drive Angry!!


Malam tadi dating berdua dgn ayah damia..
Lepas makan2 terus decided nak gi tgk wayang jam kul 10:30 malam..

Memang dari haritu lagi nak tgk citer Drive Angry ni...
Mati2 ingatkan Drive Angry ni cite pasal keta2 macam 2 Fast 2 furious tu..
Sebab tgk trailer/ iklan kat TV pun memang nampak best cite ni..

Tapi bila dah tgk tu...rupa2nya penceritaan filem ni agak berat lah jugak..
Memang otak ni asyik dok tertanya2..sapa tu, sapa ni...eh ni sapa pulak..hehe
Dah nak habis2 movie tu barulah faham sepenuhnya..
Tapi cite dia memang best tau..
Ok lah ada aksi2..
Tapi budak2 bawah 18 tahun tak sesuai tgk cite ni..
Sebab banyak sensored dan perkataan2 pun ada lucah dan kesat...

Banyak2 watak dalam tu..paling suka watak "akauntan" ni...
Hik hik...hanya yg dah tgk jer tau sapa "akauntan" tu...

William Fichtner - Drive Angry

Ni ler "akauntan" tu....hik hik

p/s: Menghitung hari, Bulan March...macam-macam ada!!!!



Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment