Monday, February 7, 2011

Pizza Hut, Mc' Donald, Kentucy the Fried Chicken.......

 Sebelum memulakan celoteh dalam blog harini..
Nak ucapkan selamat kembali bekerja yer kepada warga2 blogger semua..
Kepada anak2 yg bersekolah, selamat kembali ke sekolah yer...

Berbalik pada tajuk entry ni..
Tu sebenarnya lagu tau..
Masa Aleesya mula2 nyanyi lagu tu siap dengan gayanya sekali..
Sangat cute tgk mulut ngomel aleesya nyanyi lagu tu..
Siap sebut perkataan penuh lagi tu semua fast food kat atas tu..
Kita kan selalu sebut pizza, Mc'D, KFC..
Ni tak...aleesya memang sebut penuh tau...

Ok lah jom layan gambar2 kami makan kat pizza hut masa hari rabu lepas..
Sehari sebelum CNY..
Rabu lepas keje half day, balik kul 1 tu, terus amik budak2 + bibik kat rumah..
Malas nak masak2 sebab nanti penat nak kemas2 luggage pulakkan..


First time makan volcano ni...
Tapi malangnya tak habis pun tau makan..
Makan separuh jer walaupun sedap..


Ni semestinya utk aleesya + ayyunie kan..


Ice cream ni memang ada dalam set kiddies meal..
Tak habis jugak...huhu


Garlic bread ni pun tak habis..
Aishhh nasib baik yg ni boleh tapau..


Yg ni menu utk ibu yer..
Confirm habis sebab sedap bangat!!!


Main menu hari tu semestinya lah pizza..
Tu pun tak habis 1 pan lagi..2 lagi tu pun paksa2 masuk dalam perut..
Ntah kenapa pulak semua tak habis..
May be tak sabar nak gi vacation the next day kot..:)


Ni ler gaya kalau aleesya kena paksa amik gambar ngan ibu..hehe..jual mahal..


Ayyunie memang pantang jumpa makanan..
Semua pun dia suka..
Tapi sejak2 demam ni..dah kurang selera makan dia..:(


Aleesya kata:
"thank you ayah..nanti bawak makan pizza lagi yer"


Tuan blog berbaju kurung lagi yer makan lunch bersama family...


Dah siap2 makan tu, aleesya minta nak main2 kat mainan yg guna token2 tu..
Berayu-ayuan lagi si aleesya ni yer..
Tak lepas tangan dok pegang handbag pemberian na mama iqy tu..


Hurmmmm...kalau si kakak dah naik...
Adik pun apa lagi..confirm lah nak naik jugak kan..hehe


Ok nanti sambung next entry yer...


p/s Hari baru di bulan baru..manyakkkk kelija mau buat lorrrrrrrr..Cheque gaji staff pun belum buat ni..alahai..

p/s: Macam biasa....pagi2 punya entry autopublish yer...





 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment