Friday, February 25, 2011

Apa yg worth RM500????

 Ramai yg usha2..
Apa yg trudy & teddy bagi dalam beg tu :)
Apa yg worth RM500 tu??

Actually semalam lagi nak citer..
Tapi semalam bad mood pasal kes bibik tu kan..
Kebetulan pulak Cik P datang.
Tu yang emo terlebih tu ;>)
Sampaikan my students pun terasa bahangnya...hehe..
Tapi My students cakap ibu ni kalau marah ngan tak marah..sama je nadanya..hahaha

Ok lah..jom tgk apa yg trudy & teddy bagi!!!



Semua sekali 10 items..
Termasuk beg trudy yer..
Ok lah...dapat apparels utk aleesya.
Sapa tak suka kan..
Kalau korang perasan, baju2 trudy & teddy ni memang tak der bunga2..
Sebab concept dia elegant & dan macam kelas2 atasan org putih pakai gitu..hahaha..
Tak caya??? Gi lah usha2 kat laman web Trudy & Teddy tu..


Baju2/ t-shirt/ blouse Trudy & Teddy mesti ada reben2 utk trademark...
Kadang2 kat belakang reben tu, kadang2 kat tepi, kadang2 kat depan...
Melambangkan ciri2 gugurl tu..
I likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
Warna2 pun warna pastel dan natural...


Tang harga pulak boleh tahan lah...
Sehelai baju T pun dah cecah sampai harga macam kat atas tu..
Paling murah pun tgk baju T ialah RM39.90..
Tu yg masa ibu beli utk aleesya dulu...hehe


Ok jom kita tgk pakaian2 sebelah2 bawah pulak...
Nasib baik trudy & teddy bagi FREE...
Free ke?? Menang contest ye...bukan bagi saja2..hehe
Sebabnya kalau nak harapkan ibu beli...rasanya memang takan beli kot..sebab apa??
Cuba tgk, satu seluar sampai RM83... hehe..seluar pulak tu..
Ibu kan memang JARANG2 sangat beli seluar, unless legging utk both damias


Stokin pun dah harga RM19...
Hurmmm...kalau ibu beli mesti nak cari bawah RM10..hahaah..
Gila kedekut kan...alah stokin jer pun..
Mahal2 pun letak kat kaki jer....ekeke


Phewittttt...
Skirt ni memang cun..tapi pendek giler..
Kena pakai dengan legging...
Sampai peha je pun skirt ni aleesya pakai..
Yg ni harga RM63.00
Nak harapkan ibu beli skirt ni?? Hurmm....kena cari yg labuh sikit yer...


Yg ni pants yg sampai lutut tu...
Not bad lah..harga RM73..
Tak pernah lagi terpk nak beli pants cam ni...
Sebab rasa macam aleesya kecik lagi nak pakai pants2 cam ni...
Semalam try fitting kat dia...nampak sangat ayu dan elegant...(uekkkk)


Seluar ni memang teramat besar utk aleesya...
Boleh tunggu raya ni kot pakai..
Tapi alahai...ibu memang jarang2 bagi aleesya pakai seluar...
Sebab suka pakaikan skirt + gaun..


First time ni aleesya ada baju cam ni...
Selalu yg ada Overall yg cover semua badan tu..
Cuma tak der lengan jer lah...
Yg ni yg siap dedah2 belakang tu.
Memang wajib pakai t-shih sebelah dalam ni..
Harga RM83.00
Ok lah dapat hadiah...kalau nak beli..hehehe..memang berkira pun kalau patern macam2 ni..

So dah kira semua total harga yg tertera pada apparel tu..
Semua sekali RM510.00
Yup...memang worth RM500 betull....
Thaks TRUDY & TEDDY...
Thanks to my followers, supporters and voters too
Tanpa sokongan korang semua...tak mungkin aleesya menang kan...
Sayang korang semua!!!!!

p/s: Nak teman ayah damia pi cari gadget CANON EOS yg baru kat Plaza Angsana jap lagi...
Eh bukan teman jer...memang nak beli pun...hehe







 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment