Tuesday, February 8, 2011

Summerset, Rompin - Pabila ibu anak 2 bermain futsal pantai..

 Hahahaha..
Tajuk bukan main lagi yer..
Kalau nak tau apa keputusan futsal tu..
Sila baca sampai habis...ekeke

Kesinambungan entry INTRO VERSION
Lepas makan2, rehat2, baring2..
Maka kami pun pergi lah ke swimming pool...


Sob sob sob sob..
Aleesya + Ayyunie memang dah batuk2 + selesema masa vacation ni..
Yg bestnya tu..langsung mereka tak mengamuk nak main air tau..
Duduk diam jer atas bangku tu..
Tgk2 budak2 lain suka ria main air..


Alahai anak ibu..
Tak sihat2 pun tetap maintain bagi pose yer..
Ni lah anak ibu!!!


Sementara tu pulak...si kaum2 bapa ni sibuk dok berlawan volley ball pantai
Ayah damia rumah merah..
Tapi sayangnya, rumah merah dapat tempat ke3 lah dari 4 pasukan...
Tak pe..berlatih lagi yer abang!!


Memang Aleesya tak nak mandi
Ayyunie ader jugak cakap "nak...nak..swimming"
Tapi sampai hati ke korang datang vacation jauh2..pastu biarkan anak kita tgk anak org main air??
Uishhhh tak sampai hati tau...
Last2 ibu pujuk aleesya teman ayyunie pi main air tu..
Alahhh...mandi kat tebing2 jer pun..
Mandi pun pakai baju kasual jer..
Walhal swimwear memang dah bawak kat situ tau..


Sementara budak2 tu main air..
Ibu dia apa lagi?
Main futsal pantai lah kan..
Alahhhh main suka2 jer pun..
Pengadil pun kira gitu2 jer ..haha


Cepat pancit weiiii main2 futsal ni..
Nak2 pulak kat pasir susah nak berlari...
Huhh..tapi tetap kuat semangat tu nak main..
Ibu cuma jadi defend jer
Nasib baik masa goal bola tak kick angin..hehe


Hampir2 kena kepala ko bola ni..
Tapi nasib group ibu memang baik..
Kami menang 8-2...
Hah sapa nak jawab...8-2 tau...
Bravo2..walaupun rasa macam cepat pancitt..tapi maintain GOALLLLLLLL
Lepas tu kami main bola baling pulak..
Group ibu menang jugak...7-3
Alahai gambar2 tak explore lagi lah dalam FORUM WISH CLUB...
Gambar2 futsal kat atas tu pun cilok dari FORUM WISH CLUB...
Dah ibu main, ayah damia main, sapa yg nak snap2 kan..
Harap gambar2 Media jer lah..



Tepat kul 6, balik bilik...
Budak2 sambung mandi dalam bathtub pulak..
Bilik air bukan main besoooo lagi..
Apa lagi main air sampai lebam lah..
Nasib baik air panas ada..


Suka betul 2 beradik ni main2 air..
Oh yer Nana, si ibu dan si bapa tak sempat main kejar2 pakai lingerie merah yer dalam bathroom itu..
Sebab si bapa tak da mood pabila si ibunya datang BULAN..
Eekekekek.
Maka si ibu melayan anak2 jer lah..


Lepas Maghrib, kami turun ke Depan cafe house pulak yer..
Sebab ader BBQ malam tu..


Ayam BBQ ini sgt bestt!!
Tapi ikan pari tu kalau makan dengan air asam lagi best..
Tak masuklah ikan pari cicah sos...huhu


Kebetulan masa tu ada jugak birthday celebration..
Wahh i like SR cake!! 
Memang sgt yummy..


Birthday girl yg pakai reben kat rambut tu..


Dah lepas gossip2, makan2 semua..
Masing2 bersurai..
Kaum2 isteri bawak anak2 gi tgk show ni..
Kaum2 bapa pulak ader TT kat rompin...
Kul 1 pagi baru ayah damia balik tau..
So Nana, vacation kali ni memang confirm tak da lingerie merah..
Kalau tak datang BULAN tu rasanya kul 11 malam ayah damia dah balik.....ekekeee..

 p/s: Sambung lagi lah yer...


Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment