Wednesday, May 11, 2011

We are the queen!!

 Yes, that's right..
We are the queen..
Sebab apa queen??
Sebab ader ramai pelayan-pelayan terhormat melayan para2 isteri aka ibu kepada anak masing2..

Actually ni suprise dari hubby masing2..
Masing2 dok bersms sesama mereka...siap ayah damia cakap lepas dalam sms tu siap ader peringatan 
" Sila delete sms ini lepas baca"...haha

Tapi dek kerana kecuaian ayah damia....dalam banyak2 sms, ader 1 sms dia tak terdelete...ekeke
Apa lagi, kantoi lah kan...tapi cam biasa, isterinya ni tetap buat2 tak tahu planning diaorg tu..
Siap kalau nak cakap telefon pun, sampai ke luar rumah bercakap..
Aikkk..sebelum2 ni tak der pun cakap telefon sampai luar rumah tau...haha

Details.....Biar gambar bercerita yer..
13 ibu jelita celebrated sama2 kat Malay Village Restaurant


Kek utk 13 ibu yang diraikan bersama...termasuklah daku...


Pstt...boleh cayer ke ayat tu??
Apa2 pun harap2 ia benar2 ikhlas dari hati seorang bapa aka suami sendiri...hehe


Kami adakan party kat tingkat atas..
Btw kat tingkas atas ni memang utk group2 yang lebih daripada 30 org...
So, tingkat atas tu memang menjadi hakmilik kami dah pada malam tu.....


Para2 ibu diberi penghormatan utk duduk dulu..
See, anak2 ibu aleesya + ayyunie mana nak masuk geng budak2 lain..
Nak berkepit jer dengan ibunya...


Khusyuk mendengar ucapan daripada wakil kaum bapa


Acara meniup kek ramai2 nak bermula..


Kami bersama2 tiup lilin meraikan HARI IBU...best best..

Hah..kalau nak tahu kenapa kami jadi queen malam tu..
Sebab semuanya di served oleh para suami2...
Kami, ibu2 just duduk dan makan sahaja..
Siap suruh itu ini lagi tau...haha

See, ader yg tolong cedokkan nasi..


Ayah damia tolong bubuh kuah tom yam utk para2 ibu..


Ada yang tolong tuangkan air...


Ada yang tolong ambilkan lauk..


Tuang air lagi..hehe..
Tak cukup air der..


Dah lepas makan2...time utk berposing lah pulakkan..
Alamak...kenapa si adam kat depan tu...
Gambar2 yg ramai2 ni, bibik yang tolong amikkan..hehe


Wahhh..posing lagi..
Aleesya + ayyunie memang pantang nampak kamera..
Memang nak juga posing dia 2 org tu..
Mana nak tumpah kuahkan...hehe


Alamak...gaya ni dah macam peknen lah pulak...huhu.
Kesilapan teknikal kamera hokeyy...
Itu illusi bukan kenyataan...muahahaha


 Dan last sekali...my sunshine..
Dah macam bergambar dalam studio pun yer ni...hehe


p/s: Fisrt time ni sambut dengan kawan-kawan Hari Ibu...uols pernah tak sambut ngan kawan2...


p/s: 2011 dalam sejarah pabila 2 kali dalam 1 hari meraikan Hari ibu...







Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment