Thursday, May 19, 2011

Kluang Railway || Bukti dalam makanan ada DNA BABI

Untuk makluman semua...

Berhati-hati semasa memilih tempat makan..


 



SUMBER: SINI

P/S: Rasanya macam biasa tgk jer butter tu....huhu



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

6 comments:

Aleyn said...

Betul lah..selalu tengok butter tu.tapi seb baik x pernah beli..

MRS. K said...

sah sudah tak halal.. tapi kopi die je la ek? die punya kaya semua boleh ek?

golden churn tu da lama dengar tak halal..

.::Lynn::. said...

mohon copy and paste

Bionic women said...

x pernah beli butter tu..

tapi naper ek surat kat atas tu xder letter head..huhu

walaucamner pun memang x pernah pun pi kluang railway nih..
kami jarang2 makan kat kopitiam kecuali oldtown..huhu.. tu pun sebulan sekali pun payah..kurang minat skit...

Nana said...

tak pernah bli butter tu sebab mahal
mmg biasa tgk
kita ni bese wat kek bli buttercap je

mama rifQy said...

memang tak pernah beli pon..alhamdulillah..Thanx 4 sharing dear