Wednesday, May 11, 2011

Photobook - menjadikan cerita-ceriti anda sentiasa di depan mata


Perghhh...almost 1 month ++ tak updated hasil tangan kat blog khai mohd photography.
Habis tu nak buat cam mana...tuan punya blog sibuk ngan keje dan vacation tiap2 bulannya...:)

Ok lah..baru berkesempatan nak updated citer2 basi dan hasil2 yang akan datang...
Kiranya updated sekali gus lah yer..


Dah selamat sampai ke tuan punya badan pada 29 April lepas..
Dalam proses printing...


Indahnya masa zaman belajar kan..


Yang ni kejap lagi nak hantar printing...tgh buat finalize..


p/s: Uols pernah buat photobook???
Kalau tak pernah apa kata jengok-jengok
khai mohd photography

Tak tau nak buat konsep apa??
Klik2 http://khaimohd.blogspot.com/2010/08/promosi-raya-konsep-photobook.html

Harga2 photobook??
Memang berbaloi dengan kenangan anda..
Klik2 http://khaimohd.blogspot.com/2010/08/promosi-raya-konsep-photobook.html






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment