Friday, May 6, 2011

Sejuk Perut Ibu mengandung dan melahirkan

Terharu rasanya pagi jumaat yang indah ini..
Seawal jam 6:45 pagi tadi..
Tatkala si ibu dan ayah masih tido nyenyak
Tiba2 terdengar ketukan bertalu2 kat luar bilik..
Sambil terdengar suara "Ibu..ibu...buka pintu kejap"

Maka si ibu pun bukak lah pintu sambil tergopoh gapah nak gi amik air sembahyang
(Nasib baik aleesya kejutkan solat subuh...ngeh ngeh ngeh)
Tiba2 Aleesya keluarkan kad (konon2) "MOTHER'S DAY" yang dia buat kat sekolah semalam...
Sambil cakap " HAPPY BIRTHDAY IBU"
Siap cium2 dahi ibunya lagi tau...owhhh sgt terharu okeyyy...
Tapi nak ketawa pun ader...bila masa pulak birthday ibunya ni...haha
Last2 ibu pun ajar cakap " Happy Mother's Day"

Ya Allah....Sejuk Perut ibu mengandung tau..
Ni first time dapat kad "HAPPY MOTHER'S DAY" dari anak2 sendiri..
Sebelum2 ni si ayah yang tolong tulis on behalf...hehe
Owhhh..Aleesya...I love you!!!!



Ni lah hasil tangan Damia Aleesya..
Lokasi kat office ibu ni..
Saja bawak datang office sekaligus nak bawak gi school dia nanti..


Yang ni snap dalam kereta otw gi office tadi..
Bolehlah hasil tangan budak umur 3 tahun 7 bulan kan..






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment