Friday, May 20, 2011

Akhirnya penantian ku berlalu jua...Niat di hati bolehlah diteruskan...


Yer betul...tajuk tu memang betul2 kena dengan situasi yang dilalui...
Jom kita tgk kenapa???

Ni hadiah yang aleesya dapat masa pertandingan model Fareeda kategori kanak2..
Hadiah utk pemenang mingguan.
Dapat masa actual day pertandingan..
Kalau tak silap 19 Mac rasanya..
Sampai pagi tadi snap2..hadiah ni memang macam ni...
Maksudnya tak buka2 lagi dari hari mula2 dapat tu..


Ni dapat masa hari yang sama jugak 19 Mac..
Hadiah ni menang utk kategori Pemenang Facebook paling popular...
Pun sama tak buka2 jugak sampailah pagi tadi lepas snap2 baru bukak..


Dan ni baru dapat semalam..
Yer semalam 19 Mei , tepat jam 3:52 petang...
Ni lah penantian hadiah yang ditunggu2..
Setelah berkali2 email...setelah berkali2 call...akhirnya baru dapat..
Sebab masa 30hb April tak dapat nak pi amik hadiah dan cek sebab gi Lumut..
So, memang lambat lah sampai hadiahnya kan...
Ni balance hadiah utk kategori pemenang Facebook Popular..
Tapi tak faham kenapa tulis KATEGORI BAWAH 40 TAHUN
Yang penting hadiah dah dapat!!!
So niat di hati dapat lah ditunaikan..
Niat apa??

Sebab memang dah berniat andai kata kalau aleesya menang..
Hadiah2 tudung ni akan dikongsikan bersama dengan pemenang2 bertuah melalui cabutan bertuah..
Yg tu kita tunggu pengumuman secara rasmi ISNIN ni ok...

Bukan tudung fareeda kids jer nak dikongsi bersama...
Tapi ader apparels from Trudy & Teddy juga..
Sebab memang dah niat nak bagi sekali lepas dapat tudung fareeda kids ni..
Insyallah...tunggu Isnin ni okeyy...

PENANTIAN MEMANG SATU PENYEKSAAN!!!

_______________________________________________________________________

Jom tgk model cilik Fareeda mengenakan Fareeda Kids..
Kedua-dua model ni tak mandi pun lagi masa mengenakan tudung ni pagi tadi...
Hahahahah...kaantoi!!!




Bukan Aleesya jer nak bergaya ngan Fareeda kids..
Tetapi adik dia pun sama..
Tapi gaya adik lebih kepada cheeky..
Bukan kontrol ayu macam kakaknya...hehe






Oh yer..lagi satu..
Lupa pulak voucher (walaupun resit jer) 50% ni..
Yg ni pun dah niat nak bagi kat 4 org anak saudara pompuan ayah damia..
Al-maklum ler...sebelah ibu tak der anak saudara kecik2 dah..
Aleesya + ayyunie lah paling kecik...
So, tunggu kami pergi shopping kat butik Fareeda jer lah ni..
Pilih2 mana yg berkenan...

p/s: Nantikan hari Isnin ni utk Fareeda Kids and Trudy & Teddy Giveaway..






Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment