Tuesday, May 24, 2011

Terima kasih AARON AZIZ!!!

Hari Sabtu lepas (21/05/2011)
Office ibu telah buat satu small celebration..
Sempena Hari Guru utk 2011..

Team Pusat Bahasa Pelangi turut sama2 meraikan..
Sempena menghargai jasa dan titik peluh mereka.....
Yang telah disumbangkan..


The simple cake..


Kami semua bertolak dari office tepat jam 6:30 petang..
Sebab hari sabtu ader kelas sampai kul 6 kan..
So decided petang tu jugak pergi celebrated ramai2..
Tapi ader 5 org staff yang tak dapat datang atas sebab2 tertentu..
3 daripadanya pulak jejaka idaman Malaya...huhuhu


Dah lah perjalanan ke Mandella Seafood ni mengambil masa 1 jam ++..
Huhuhuhu...memang lapar giler2 sepanjang perjalanan tu..
Kami sampai around jam 7:50 malam...
Sampai2 jer solat dulu kat surau..
Nasib baik makanan cepat sampai..
Terkejut gak tau sebab sampai cepat betul...
Walaupun banyak meja penuh dengan tulisan "tempahan"
Memang pantas services mereka


Antara makanan yang diorder..
Ayam goreng kunyit..


Kailan ikan masin


Ikan siakap masak 3 rasa..
Tapi yg ni rasa agak pelik lah..huhu
Tak berapa umphhh...sebab rasa macam masak merah jer..


Mandella ni memang femes ngan udang..
Kalau datang Mandella...memang tak sah kalau tak order udang...
Tu, Tom yam Udang


Dan ni udang goreng tepung...
Tapi agaknya bila dah ramai sangat org...
Masakan pun macam ala-ala jer..
Sebab selalu datang sini, udangnya besar2 saiz XL...
Ni macam saiz L jer...huhu


Pabila semua makanan dah sampai..
Masa utk sama2 menikmatinya..


Owhhh..ni ler AARON AZIZ yer....ekekeke..
Ader citer di sebalik nama AARON AZIZ ni....
Terima kasih kepada Big Boss sebab sudi belanja kami semua...


Masa utk tiup lilin...


See, AARON AZIZ dikelilingi peminat!!!


Sebelum makan kita baca doa dulu!!!


Big Boss dan Small Boss!!!


Kaum pompuan, biasalah...posing jer lebih..hehe..
Licin pinggan Ai tau...hehe


Dah licin semua barulah sibuk cari kek...


Our TEAM!!!


See!!! Ada rupa AARON AZIZ tak??? Kui kui kui..


Pencarian RATU PUSAT BAHASA PELANGI...hehehe
Masing2 kalau dah berposing....


Macam2 gaya ader..
Apa2 pun thanks to Big Boss dan Our Team!!
Next time boleh belanja lagi :)


Sekarang dah tahu kenapa org panggil BIG BOSS aka ayah damia AARON AZIZ??? ekekkeke
Kat rumah tak habis2 berangan cakap nak jadi AARON DIN...muahahaha...layannnnnn

p/s: Hari ahad lepas full ngan aktiviti...dari riadah main layang2 sampai ke main bowling..tungguu!!




Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!

 
Post a Comment