Monday, May 9, 2011

Kali ini The Puteri Pan Pacific Hotel menjadi pilihan...

 Sepanjang 4 tahun bergelar ibu kepada anak2 sendiri..
Memang dah menjadi acara wajib utk sama2 meraikan HARI IBU...
Walaupun ibu sendiri dan ibu mertua jauh di kampung.
Namun pengorbanan mereka tak pernah dilupai...

Terima kasih atas kurniaan Rezeki LimpahNYA utk kami sekeluarga
Terima kasih jua utk suami yang tak pernah jemu2 memikirkan yang terbaik utk kami sekeluarga..
Sekadar utk mengingat semula memori saat2 sambut HARI IBU since 4 years ago..

2008 - meraikan HARI IBU di Hyatt Hotel, JB
2009 - meraikan HARI IBU di The Zone Hotel, JB
2010 - meraikan HARI IBU di Paragon Hotel, JB
2011 - meraikan HARI IBU di Puteri Pan Pacific Hotel, JB

Alhamdulilah...walaupun baru 4 tahun bergelar ibu kepada anak2 sendiri..
Namun masih banyak yang perlu diperbaiki utk kesempurnaan anak2 dan suami..
Moga2 impian utk menjadi ibu mithali..
Sama2 dapat kita gapai mencapai realiti...

Jom tgk gambar2 kami sepanjang sama2 berkongsi kebahagiaan dalam family kecil kami semalam...


Mula2 sampai lagi aleesya dah request nak makan kek


Pilihan Ayyuni masa mula2 sampai...


Bab posing2 serahkan kepadanya..
Nasib baik meja weols sebelah kolam ikan ni jer..
Cuma dipisahkan dengan dinding cermin..
Tak lah budak2 boring sgt..


My cheeky boom...


I like the moment


Ibu yg cantik harus menjadi role model utk anak2nya..
Hahahah..ayat tak boleh blahhh..
Tapi tak salahkan kalau cantik di depan mata anak2 dan suami..
Masalahnya cantik ke???


Sesi suap menyuap bermula..


Aleesya suka tgk ikan2 itu..


Sesi kiss kiss pun bermula..


Pengunjung yg sama2 meraikan HARI IBU dengan cara mereka tersendiri


Semua staff pakai baju Mum LOVE u..


Dapat hadiah dari hotel..
Ada apakah dalam itu??

Like 1000x the sentences...


Dapat hadiah lagi dari hotel yg dalam kotak tu...


Dalam kotak ader cupcakes dan tulisan ni lahhh...i likeee...


Dah pandai nak bagi hadiah kat ibu...good girl..


Happy family forever...aminn..


Si adik pun nak jugak bagi hadiah tu..


Sebelum balik, posing lagi!!!


Sedar tak sedar dah 4 tahun jadi ibu kepada amanah yg diberi olehNYA kepada kami..


Posing sebelum balik...

  
Si adik malu2 meow...


Hi tea special buffet...
Percaya tak kalau ibu cakap 50% makanan jer dimakan..
Lagi 50% tak dapat ler nak masuk dalam perut kecik ibu ni hah..
Banyak giler makanan...


Apa2 pun, terima kasih kepada insan yg bernama seperti tertera di atas..
Sebab setiap tahun cuba membuat yang terbaik dalam menyambut HARI IBU...


Takkan sebut namanya je kan..
Tuannya pun nak enterframe jugak...hehe..
Thank abang...I LOVE YOU SO MUCH...

KOMEN:

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar...walaupun hampir 3 jam kami berada di situ, namun anak2 memang sgt behave...dan celebration kali ni memang yg terbaik..may be sebab anak2 pun dah makin besar dan tahu siapa itu IBU...aminnn..mudah-mudahan dengan cara begini, kita dapat memupuk anak2 utk lebih mengingati Hari2 yang special seperti ini...



p/s: Banyak kan gambar2 dalam entry ni...kalau nak tgk gambar makanan yg best2 itu...kat FB yer...

p/s: Malam tu ader lagi suprised MOTHER'S DAY...kalini dengan kawan2 pulak...tunggu....



\





 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment