Sunday, May 8, 2011

In Sweet Treatment for Mother's Day

 Terima kasih buat suami tercinta..
Sebab sama2 meraikan Hari Istimewa " Mother's Day" bersama anak-anak tersayang.
Tanpa abang, tak mungkin sayang akan bergelar seorang IBU

Selamat Hari ibu jua buat ibuku dan ibu mertuaku..
Tanpa mereka berdua, tidak mungkin saya berada pada tahap sekarang..
Doa seorang ibu memang dimakbulka insyallah..


Owhhh..saya sangat happy sebab saya dapat banyak hadiah hari ini...
Macam-macam ada....
Details later..


p/s: Malam ni ada lagi satu celebration...tungguuuuuuuuuuuuuuu



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

6 comments:

Nana said...

wah beznye clebrate mother's day
kita xpernah celebrate pon
tadi pon amrul call kita yg suh dia wish hahhahaha
sian kan?dia mmg tak prihatin langsung bab2 hari ibu ni

Anonymous said...

selamat hari ibu ayu,
moga sentiasa bahagia bersama suami n anak2 tersayang...

Bionic women said...

wah meriahnya mother's day kak ayu..kita tahun ni xder celebration, en.suami kerja sabtu, ahad..ada intensif class n seminar jawab soalan..huhuhu..sedihhhh

Mama Zharfan said...

so sweet!!

happy mother's day!!

JOM vote MZ kalau sudi!

mummy_ayu said...

Nana..lebih kurang sama la kita, hubby ayu pun mcm tu la..bukan ingat sgt pun.sbb tu tak celebrate apa pun..
apa pun..happy mothers to you..Ayu, best nya celebrate mcm nie.

mamaRIFQY said...

hahahaaa..same la ngan husband na wahai NANA ngan MZ!!!hehehhee