Thursday, May 5, 2011

Menang Kategori Anggunya diriku || The best dress

Alhamdulillah...
Tak sangka boleh menang...
Sebab yang lain pun vogue2 jugak...

Menang "The Best Dress" utk malam Grand Dinner Family Day WOC 2011..


Hadiah tajaan dari AVON MALAYSIA...
Ok lah...sebab before ni pun memang guna perfume far away tu..
Alternate guna dengan perfume dari Body Shop dan Estee Laudeer..
Cuma lipstik agak warna2 gelap gitu...hehe
Pastu dapat 2 helai T-shirt..
Alamak, tak tgk pun lagi T-shirt tu cam mana...


Btw Dress biasa2 jer...
Cuma may be dress ni kembang semangkuk..
Tu kot yang lain dari yang lain tu..
Actually, utk events kali ni, sgt senang cari dress ni..
Tak pening2 kepala pun..
Pergi jer kat tempat wholesale baju2 pengantin..
Nahhh..macam2 dress ader..
Yang kembang 3 mangkuk dari dress yg ibu beli tu pun ader...hehe..
Memang paling senang cari dress kali ni..


Oh yer..pemilihan pemenang adalah pihak/juri hotel yang buat...
Bukan dari members wish club ok..
Kang bias pulak sebab nanti semua nak isteri masing2 menang kan..hehe
Kat atas tu adalah calon2 Top 3 kategori dress tercantik..
Kecuali akak yg pakai baju hitam tu...hehehe..ampun Kak Zah andai terbaca blog ayu ni...ekekek


Ni gambar dress tu dari dekat...Kembang semangkuk kan..
Lepas nama TOP 3 diumumkan naik ke pentas..
Kena catwalk lah pulak..
Pemenang akan dipilih berdasarkan sorakan yang paling kuat...
Haishhh..apa lagi, guna lah segala ilmu catwalk yang ada...haha
Tak sangka pulak dapat sorakan paling tinggi...
Malu tapi mahu youuuuuu...ekekeke
Ok lah...just suka2 kan..yang penting we all have fun there..



Untuk Aleesya pulak..setakat Top 3 jer..
Yg kat sebelah aleesya tu, Umairah yang menang The Best Dress kategori Little Princess.
Ok lah...agaknya dah ketentuan TUHAN..
Sebab hadiah utk kategori Little Princess dan Prince di sponsor oleh Company ibu, Pusat Bahasa Pelangi..
So, takkan lah hadiah sendiri nak bagi kat anak sendiri kan..hehe..
Top 3 pun dapat hadiah jugak...tapi dapat hadiah lain...


Little princess pun kena catwalk jugak...
Kat atas tu masa aleesya tgh catwalkkat stage...
Kalaulah korang tgk aleesya catwalk...mesti korang nak ketawa.
Sebab aleesya ni kan suka control cun...jalan pun dah macam penguin laaa..
Hahahahaha...sabo jer lah anak ibu ini...

Apa2 pun kami sgt enjoy enjoy enjoy dan enjoy....

Nantikan full story yer...

p/s: Gambar2 kat atas yang ader frame hitam tebal tu dicilok dari Media WOC...yang lain2 dari kamera sendiri...



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment