Saturday, May 21, 2011

Komen masakan utk diri sendiri

1. Kurang kaw
2. Kurang pedas
3, Kurang Umpphhh..

Mungkin sebab tadi nak cepat masak...
Sebab pagi tadi bawak family breakfast kat Mc'D...
Pastu teman budak2 main...
Pastu balik cepat2 pulak nak masak..
Sebab kul 2 nak masuk keje...
Tak per...Practise make perfect...
Next time cuba lagi..
Walaupun sebelum2 ni masak asam pedas sangat lah BEST...hehe


Ni ler rupa asam pedas tu...nampak cair kan...huhu
Apa2 pun deco2 kena hebat....ekekeke

p/s: Lepas balik keje ni terus gi celebrated ramai2...ke manakah??? Apakah??? Tunggu....



Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 

7 comments:

MamaRifqy said...

wowwww..mmg nampak agak cair..tapi deco mmg best !!!

nak g maneeeee???

Sitisifir10 said...

Saya suka asam pedas sangat2...tp sorang2 suka tak syok juga...lps2 ni kalau nk buat asam pedas, kena buat dua tiga ketul je ikannya, kalau tak membazir je...huhuhu

Nur-nba said...

Wah cantiknya deko.. Nur memang minat lauk yg pedas2... :)

Bionic women said...

eily dah lama x buat asam pedas..huhu..
en suami kureng skit ngam asam pedas ni..tapi tgk deco kak ayu nyer asam pedas..terus tekak ni meminta2..

ZanaNordin said...

sometimes....even dah selslu masak pun kadang2 leh terkurang gark kan ayu...
samalah....
takpe...next time buat....boleh perbetulkan mana yg kurang tu

azura samsuddin said...

zura suke bangat ngan asam pedas, sukeeeeeeeeeee sangat ;)

♥MiZz-siHa♥ said...

mmg nmpk cair...tp deco terbaik..hhe